Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Sevgililer Gününe Özel 3 Kombin >>
0

Sevgililer gününe sayılı günler kaldı. Sevgilinizle veya eşinizle yaptığınız planda ne giyeceğim diye uzun uzun düşünmeye başladıysanız, gideceğiniz yere göre seçebileceğiniz, şık ve romantik kombinleri senin için hazırladık. Her ne Sevgililer gününün favori renkleri, kırmızı, pembe ve açık renkler olsa da sevdiğiniz başka renklerle de romantik ve şık bir görünüme sahip olabilirsiniz. Bu renkler de kombinler oluşturarak sevgililer gününe kendinizi şimdiden hazırlayabilirsiniz. Saç ve makyajınız da ise yine romantik tercihler yaparak görüntünüzü tamamlayabilirsiniz. Romantik örgüler, hafif su dalgası veya dağınık bir at kuyruğu ile çok romantik görünebilirsiniz. Makyajınız da ise toprak tonlarında far veya göz kalemi kullanırken dudaklarınızda gülkurusu ve nude rujları tercih ederek mükemmel bir görünüm elde edebilirsiniz. 

                                           

Pastel bir pembe tercih ettiğimiz bu kombin, vücut hatlarına güvenenler için düşük bel bir skinny jean ile kombinleyeceğiniz bu görünümü kot ceket, püsküllü botlar ve kalın bir şal ile kombinleyerek sevgilinizi etkileyebilirsiniz :)

                                       

Siyah parçaların ağır bastığı bu kombinde ise, kırmızının narçiçeğine yakın bir tonunu kullanmayı tercih ettik. Süet bir çanta ve simli bir bot ile kombinleyerek stilinizi tamamlayacağınız bu kombinde, stilinizin starı narçiçeği trikonuz olacak.

                                      

Dantel detayların romantikliği ile bordonun asilliğini birleştirdik. Skinny bordo bir pantolon ile dantelli bluzunu kombinleyerek hem spor hem de çok şık bir görüntü yakalayabilirsin. Toka detaylı deri botların ile sokak modasına ayak uyduracaksın.


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr