Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Olsen Kardeşlerin Günlük Stilinden İlham Al >>
0

Bohem stilleriyle göz kamaştıran Mary Kate ve Ashley Olsen, salaş tarzları doğal görünümlü saçları özensiz görünen makyajları ile yakından takip ettiğimiz ünlüler arasında yer lıyor. Zaman zaman çılgın tarzlarda giyinerek dikkat çeken kardeşler, çoğu zaman moda camiasının dikkatini çekmeyi başarıyor. Üst üste takarak kullandıkları kolyeler ve bileklikleriyle çok şık görünen ikizler, yazın terliklerden kışın ise topuklu botlardan vazgeçemiyorlar. Bizde sizler için Mary Kate ve Ashley Olsen'ın günlük stillerinden 3 ayrı kombini OXXO ürünleriyle kombinledik.

                                   

Bahar aylarının yaklaşmasıyla işine çok yarayacak kombinlerden biri bu. Ekoseli salaş gömlekler her mevsimin vazgeçilmezleri arasında, gömleklerini hareketlendirmek için sende Mary Kate gibi kolyelerini üst üste kullanabilir ve stilini renklendirebilirsin. Yırtık bir kot pantolon, kısa botlar ve kol çantan ile çok cool görüneceksin.

                                   

V yaka bir kazak ve düz bir taytla oluşturabileceğin basic bir stille gün boyu rahat edeceksin. Güneş gözlüklerin ve belki boynuna alacağın bir şal ile bu görünümü hareketlendirebilirsin.

                                  

Bahar aylarının kullanıcısı parkalar, sokak stilinin en trend parçalarından. Zıt renklerde ince bir gömlek ve taytla kombinlerken eline alacağın spor portföy çantalar ile zamansız bir görünüm elde edeceksin. Ürünlere bir tıkla sitemizden ulaşabilirsin.


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr