Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Elsa Hosk'un Sokak Stilinden İlham Al! >>
0

Victoria’s Secret’ın ünlü modellerinden olan Elsa Hosk aslen İsveçli. Birçok ünlü markanın defilelerinde de boy gösteren Elsa Hosk sokak stiliyle de dikkat çekiyor. Minimalist stilini her daim sokak modasında da kullanmayı tercih eden Elsa bir kot pantolon, renkli bir kazak ve spor ayakkabılarla stilini tamamlayarak rahat ve cool bir stil yaratıyor. Doğal toplanmış saçları ve abartısız makyajı ile stilini destekleyen Elsa Hosk abartılı giyinmemeye özen gösteriyor. Senin için seçtiğimiz birkaç ilham verici kombini aşağıda görebilirsin.

 

 

 

 

Doğru Parçalar

Doğru parçaları bir araya getirerek sen de Elsa Hosk'un sokak tarzını yakalayabilirsin. Aslında hepimizin dolabında bulunan parçalarla yarattığı kombinleri çok seviyoruz. Boyfriend jeanler, dar paça pantolonlar, hırkalar ve kazaklar aynı tarzda olan ürünleri bir araya getirerek sen de stilini oluştur. Minimal bir çanta ve kışlık şallar ile stilini hareketlendir.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bomber Ceket Kombinleri

Bu sezon en çok öne çıkan parçalardan biri olan bomber ceketlere farklı bir yorum getiren Elsa Hosk sana da ilham olabilir. Bomber ceketinin içine giyebileceğin salaş kazak modellerini postallar ve tayt pantolonlar ile kombinleyerek cool bir sokak stili oluşturabilirsin.


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr