Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Trend: Slogan Detaylar >>
0

Dolabımızın hem cool hem de rahat parçası olan sweatshirt modelleri geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezon da slogan detaylar ile karşımıza çıkıyor. Birçok farklı mesaj içeren sweatshirt modellerini günlük kombinlerinde severek kullanacaksın.

Sokak modasının olmazsa olmazı olan sweatshirt modellerini jogger pantolonlar, boyfriend jean pantolonlar ve deri ceket modelleri ile rahatlıkla kullanabilirsin. Sweatshirt modellerini hayatımızın her alanında rahatlıkla kullanabiliyoruz. İster gezmeye giderken ister ofiste ister sokak stilinde her şekilde kullanarak cool bir kombin elde edebilirsin.

 

 

 

Slogan Detaylı Sweatshirtler

Sweatshirtler ile yapılabilecek kombinlerin başında bol kesim boyfriend pantolonlar gelse de, biz etek modelleri ile yapılmış kombinleri de çok seviyoruz. Hem feminen hem de cool görünmeni sağlayacak etek ve sweatshirt kombinlerini bahar aylarında sık sık deneyebilirsin.

 

 

 

 

 

 

 

 

OXXO Sweatshirt Modelleri

Trend ürünler kaliteli seçeneklerle OXXO' da yer alıyor. Slogan Detaylı Sweatshirt modellerini de bulabileceğin OXXO Sweatshirt kategorisinde yepyeni ürünler ve farklı modeller keşfedebilirsin. OXXO Sweatshirt modellerini Jogger pantolon modelleri ve tül elbiseler ile kombinlerken beyaz spor ayakkabıların ile tamamlamayı unutma heart

Yanda bulunan fotoğrafa tıklayarak Sweatshirtler kategorimize ulaşabilirsin :)

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr