Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Aslan Burcu Stili >>
0

Aslan burcu kadını stilini oluştururken dikkat çekici, kaliteli ve pahalı parçaları bir araya getirmekten hoşlanır. Lüks giyime olan düşkünlükleri ile nam salan aslan burcu kadınları kıyafetlere çok para harcamaktan çekinmezler.

Gösterişi seven ve dikkat çekmekten hoşlanan aslan kadını, ışıl ışıl metalik parçaları kombinlerinde sıklıkla kullanır. Ateş grubunda bulunan Aslan Burcu, sıcak renkleri kombinlerinde kullanmaktan çekinmez. Özellikle turuncu, kırmızı, mor ve parlak renkler kombinlerinin vazgeçilmez bir parçasıdır. Büyük parçalar, aksesuarlar ve desenler aslan burcu kadını için olmazsa olmazdır.

                          

Metal, siyah ve turuncunun muhteşem birleşiminden oluşan bu kombin Aslan Burcu kadınının tüm favorilerini bir araya getiriyor. Krep pantolon ve desenli kimono ile yapabileceğin bu kombinin anahtar parçası çift tokalı kemer ve yüksek topuklu ayakkabılar. Kemersiz olarakta kullanabileceğin kimononun içine farklı büstiyer ve atlet modellerini kullanarakta kendi kombinini yaratabilirsin.

                                                

Abartılı ve büyük parçalar aslan burcuna göre demiştik. Kombinin favori parçası püsküllü çanta göz alırken yaz aylarının vazgeçilmezi hasır şapka ise yeterince dikkat çekmeni sağlayacak. Hem rahat hem de yaz ayları için cool bir görünüm oluşturmanı sağlayacak bu kombini daha spor veya daha şık parçalarla birleştirerek gündüzden geceye rahatlıkla taşıyabilirsin.

                                          

Metal detaylı terlikler tam sana göre. Hem tişörtlerle hem de büstiyerlerle kombinleyebileceğin kot tulum ise en sevilen ürünlerimiz arasında yer alıyor. Birbirinden özel tasarımlı tulum modellerinden tarzına göre olanı seçebilir ve tek parçada şık kombinler elde edebilirsin.

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr