Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Jean Pantolon Kombinlerini Reborn'la Tamamla >>
0

Anında bir beden incelmeyi kim istemez! OXXO’nun Reborn Jeans Koleksiyonu ile bu mümkün.

Anında bir beden incelmeni sağlayacak kot pantolonlar OXXO’da yer alıyor. Her mevsime özel renk ve tasarımları ile mağazalarda ve oxxo.com.tr’de yer alan Reborn Jeanler vücudunu ikinci bir ten gibi sarıyor ve bir beden incelmeni sağlıyor. Düşük Bel, ara bel, yüksek bel ve ultra yüksek bel seçenekleri bulunan Reborn Jeanler eşsiz kumaşı ve yumuşak tuşesi ile hem zamansız hem de trend kombinler yaratmana yardımcı olacak. Geniş renk ve model seçeneği ile her tarza ve stile uygun olan OXXO Reborn Jeanlerle tanışmak için buraya tıklayabilirsin.

Üstelik Reborn Jeans koleksiyonumuz yalnızca kot pantolon modelleri ile sınırlı değil. Özel kumaşlardan tasarlanan tişörtler ve topuklu ayakkabı modelleri de bu koleksiyon içerisinde yer alıyor.

                                      

Pamuk ve Lyocell kumaşın eşsiz birleşiminden üretilen düşük bel skinny jean pantolonla rahat kombinler oluşturabilirsin. Koleksiyona özel olarak tasarlanan Süet Bantlı Topuklu Ayakkabı ise koleksiyonun en beğenilen parçaları arasında yer alıyor. U Yaka Tişört ise en sevilen Basic Tişört modellerimizin arasında yer alıyor. Mikro Modal kumaşı sayesinde terlemeyi en aza indiriyor ve nemi emiyor. Yumuşacık ve kaliteli kumaşı sayesinde sıradan basic tişörtlerden farkını ortaya koyuyor.

                                    

En rahat ve en çok satan pantolon modelleri arasında bulunan welskinny pantolonlar geniş renk seçeneği ile çok seviliyor. Esnek kumaşı sayesinde hareket kabiliyetini kısıtlamıyor ve gün boyu üzerinde yokmuş hissi yaratıyor. Süet çanta ve örgü detaylı süet ayakkabı ile kullandığında ise muhteşem bir kombin ortaya çıkıyor.yes

                                   

Sonbahar yavaş yavaş yaklaşırken bordo pantolonlar için dolabımızda yer açmazsak olmaz. Üstelik esnek ve rahat bordo pantolonlara hayır diyemeyiz. Tüm vücudu saran düşük bel pantolon modelleri ile yapacağın kombinleri hem tişörtlerle hem bluzlarla hem de gömleklerle rahatlıkla kombinleyebilirsin. Pamuk ve Tencel'den üretilen kumaşı ise tam geçiş dönemlerine uygun vücudu sararken terletmeyen doğal kumaşlar sayesinde favori kombinlerinin vazgeçilmez parçası olacak.

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr