Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Asi Ruhun Yansıması: Rebel Side >>
0

 

Asi, umursamaz ve biraz da salaş… Yeni koleksiyonumuz Rebel Side serisinden bahsediyoruz. 80’li yıllarda alternative rock’ın alt kültürü olarak ortaya çıkan bu tarz punk, metal ve rock müzikten fazlasıyla etkilenmişti. 90’lı yıllarda zirve yapan bu asi stil moda dünyasındaki yerini sağlamlaştırarak günümüzde hâlâ sokağın nabzını tutmaya devam ediyor. Oxxo’da ise günümüzün asi kodları Rebel Side koleksiyonunda buluşuyor. Popüler kültürün etkisiyle şekillenen asi tarz bu koleksiyon ile sokağa inecek ve içindeki bu ruhu yakalamanı sağlayacak. Sarı, beyaz, siyah ve grinin ağırlıklı olduğu bu koleksiyon ile asiliğini tarzında hissettireceksin.

 

 

 

 

 

Son dönemlerin vazgeçilmez ana trendi olan sloganlar şüphesiz bugünün asi kadınının anahtar detayı. Slogan detaylı atletler ve tişörtleri bu akımı en iyi yansıtan parçalardan gri denim şort ve pantolonlar ile kombinleyebilirsin. Hem sloganların hem de gri denim pantolonların birlikteliği ile asi tarzının hakkını vereceğinden emin olabilirsin. Bu cool ve bir o kadar da umursamaz tavrını Rebel Side koleksiyonundaki bel çantası ve siyah güneş gözlüğü ile tamamlayabilirsin. Tabii 90’lardaki gibi stiline postallar ile değil sezonun hit parçalarından ugly sneaker’lar ile noktayı koymanı tavsiye diyoruz. Özellikle genç kızlık dönemlerini 90’larda dolu dolu geçirdiysen pantolonundan ya da kemerinden sarkan zincirlere de aşinasındır. İşte bu grunge detay yeni sezonda tekrar bizlerle olacak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dört dörtlük bir görünüm elde etmek istersen zincir detaylı kemer modelimiz OXXO mağazalarında ve oxxo.com.tr’de seni bekliyor olacak. Bunlarla birlikte son iki sezondur fazlasıyla gündemde olan ve sokak stili yıldızlarının favorisi olan kargo pantolonlara da bu koleksiyon ile bir şans vermenin zamanı geldi. Biraz daha yumuşak ama bir o kadar da asi bir tarz yaratmak istersen bu kargo pantolonları sloganlı tişörtler ile bir araya getirerek daha soft bir etki yaratabilirsin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Asi deyince aklında maskülen bir stil canlanıyorsa merak etme. Rebel Side koleksiyonu ile bu asi ve umursamaz tavrı feminen bir şekilde de yakalaman mümkün. Mesela püskül detaylı artwork’lü tişörtler ile tarzına biraz daha hareket ve enerji katabilirsin. Geometrik floral desenli seçenekler ile de feminen bir çizgi yakalaman mümkün. Bu desene sahip olan yırtmaç detaylı uzun elbiseyi ister tek başına istersen de crop top bir üst ile layer yaparak hem asi hem de hoş bir görünüm elde edebilirsin. Serideki bağlama detaylı crop modeller ve asimetrik eteklerin uyumu ile de hem bir bütün görünecek hem de tüm gözleri üzerine çekeceksin. Rebel Side koleksiyonu ile içindeki asi ruhu keşfetmeye hazır mısın?

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr