Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Yükselen Trend: Kürk Mont Modelleri >>
2

Gösterişli bir stilin vazgeçilmezi yapay kürkler kış sezonunun olmazsa olmaz parçalarından. Hem sıcacık tutan yapay kürkler hem de havalı görünümü ile bu sezon hepimizin dolabında yer aldı.

Sezonun hit trendleri arasında yer alan kürk trendini bu sezon sokak modasında fazlasıyla göreceğiz. Hem aksesuarlarda hem de bayan giyiminde sık sık kullanılan kürk bu sezon en çok montlarda dikkat çekiyor. Kürk mont modellerini elbiseler, pantolonlar, kazaklar ve eteklerle rahatlıkla kombinleyebilirsin. Hem spor ayakkabılar hem de topuklu ayakkabı modelleri ile kullanım rahatlığı sağlayan kürk modellerini spor giyim ve şık giyime kolaylıkla uyduracaksın.

Ayrıca geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezon da yapay kürklere ilgi daha fazla. Yapay kürkler doğa dostu olması sayesinde ilgi görüyor. Böylelikle markalar hayvan severlerin de memnuniyetini kazanmış oluyor. 

                                   

Kürk modelleri gösterişli olduğundan kombinlenmesi pekte kolay olmayan parçalar arasında geliyor. Kürk modellerini tarzına göre hem şık hem de sokak stiline uygun spor bir şekilde kombinleyebilirsin. Bazen ünlü model Bella Hadid gibi külotlu çorap ve sweatshirt ile kombinleyerek asi ve cool, derin v yakalı bluz modelleri ile kombinleyerek feminen bir stil oluşturabilirsin. Ayrıca kürk modellerini hem sokak modasında hem de şık bir davete giderken rahatlıkla kullanabilirsin. Elbise modelleri ile kombinleyebileceğin kürkünü öğlen postallarla kombinleyip günlük, akşam ise topuklu ayakkabılar ile şık bir yemeğe uygun hale getirebilirsin.

                                     

Sokak modasının bu sezon yıldızı olmayı başaran kürk modelleri rahat ve cool stillere çok yakışmıyor mu? Çoğu zaman jeanler ve postallarla kombinlediğin kürk modellerini. Bol kesim rahat kumaş pantolonlar ve salaş kazaklarla kombinleyerek rahat bir kombin oluşturabilirsin. Saçlarda da doğal dalgalar ve topuzlar tercih ederek görünümünü destekleyebilirsin. OXXO kürklü ceket ve mont modellerini incelemek için görsellere tıkla.


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr