Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / 2017 Sezonu Aksesuar Trendleri >>
1

Aksesuarlar bu sezon iki şekilde karşımıza çıkıyor. Minimalist ve abartılı. Aksesuarlar 2017 yılında üst üste gelecek. 90'lı yıllardan bugüne gelen yüzükler, bileklikler, kolyeler ve küpeler üst üste takılarak karmaşık bir görüntü yaratacak.  Özellikle kolyeler ve yüzüklerde göreceğimiz bu multi akım sokaklarda da kendini göstermeye başladı.

Çoğu zaman stilimizi belirleyen en etkili nokta olan takılar, tercihimize göre bazen sade bazen de abartılı olabiliyor. Özellikle kış aylarında yüzükler ve küpelerin daha fazla kullanıldığını söyleyebiliriz. Uzun abartılı küpeler boğazlı kazaklarla kombinlenirken, ellerle buluşan üst üste takılan yüzükler göz alıcı görünüyor. Yüzükler bu sezon ince ve zarif stilde karşımıza çıkmıyor, altın sarısı büyük yüzükler vintage havası yaşatacak.

Bu sezon her şeyin maksimum seviyede olacağını söylemiştik. Tüm parmaklar ve eklemler yüzüklerle buluşuyor. Özellikle vintage görünümlü altın sarısı yüzükler bu sezon çok trend. Beyaz gömlekler ve siyah pantolonlar ile oluşturacağın sade stilin yıldızı yüzüklerin olacak.

                      

Kulaklar ise bu sezon hem minimal hem de punk. Feminen ve aynı zamanda asi görünen kulak piercingleri bu sezon tekrar trend. Lise yıllarında deldirdiğin kulak deliklerini hala kapatmadıysan bu iyi haber senin için. Bu sezon kulak piercinglerini olabildiğince abartıyoruz ve görünümü bordo rujlar veya kırmızı rujlar ile tamamlıyoruz heart

                      

Bileklikler ise diğer aksesuarların aksine minimal kalmaya devam ediyor. Son derece zarif ve sade olan bileklik modellerini üst üste takarak dikkat çekici hale getirebilirsin. Yaz - Kış rahatlıkla kullanabileceğin minimal bileklik modellerini biz kazaklarla ve gömleklerle çok seviyoruz. Bilekliklerinle yine altın sarısı büyük yüzükleri ve piercing küpeleri kullanarak sezonun maksimalist ruhundan faydalanabilirsin. Kısacası bu sene her şeyi abartıyoruz heart

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr