Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Yılbaşı Koleksiyonumuzla Geri Sayım Başlıyor// Party Hour Koleksiyonumuzla Tanış >>
4

Dolu dolu geçirdiğimiz bir yılı daha geride bırakırken yeni yılı içimiz daha umutlu ve heyecanlı bekliyoruz. Evler yılbaşı temasıyla süsleniyor, hediyeler alınıyor, planlar yapılıyor ve gece tam saat 00:00’ı gösterdiğinde tüm sevdiklerimizle geri doğru sayım başlıyor. Sonra teker önümüzdeki senenin ilk hediyeleri açılıyor yeni yıla uğur getirmesi umuduyla.

Yılbaşı heyecanının herkesi sardığı şu günlerde, planın hazır fakat “Gecede ne giyeceğim?” sorusu aklındaki en büyük soruysa henüz Party Hour koleksiyonumuzla tanışmadın demek.

 

 

 

 

 

 

 

Party Hour

 

OXXO ailesi olarak heyecanını seninle paylaşıyoruz ve yılbaşında bu ruhu stilinle kendine, hediyelerinle de sevdiklerine yaşatman için dolu dolu bir koleksiyon hazırladık. Siyah, kırmızı renkler, parlak kumaşlar, tül, dantel ve kürk detaylar... Evde ya da dışarıda, o gece nerede olursanız olun, yeni yıl ruhuna uygun parçalar seni bekliyor. Yılbaşı gecesinde ışıltıların ahengiyle gecenin dinamizmini yakalarken, kırmızının tonlarıyla ve bedeni saran formlarla genç, dinamik ve aynı zamanda kadınsılığın ön planda olduğu bu cesur ve iddialı formlar sizi partiye hazırlayacak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 
 

Yeni Yıl’da Ruhunu Yansıt

 

Party Hour koleksiyonunda inciler, kadife kumaşlar, tüller, danteller ve simlerle hareketlendirilen bluzlara her yönüyle hareketlendirilen pantolonlar eşlik ediyor. Fırfır ve incilerle bezenmiş paçalarıyla, parlak ve kadife pantolonlarıyla, fırfırlı ve tül detaylı etekleriyle koleksiyonda kendi stiline göre kombinleyebileceğin bir sürü parça var. Tek parçalardan hoşlanıyorsan yılbaşı renklerindeki tulumları, mini ve midi boy elbiseleri tercih edebilir, OXXO tasarımcılarının elinden çıkan aksesuarlarla kıyafetine hareket katabilirsin. Soğuk havada üşümemen için ise koleksiyondaki kürk montlar, parlak ve kürk detaylı eldiven, şal ve kulak koruyucuları seni sıcacık tutacak. Bu koleksiyondaki parçalar sadece kendin için değil, sevdiklerin için de hediye alternatifi olabilir. Mağazalarda ve online alışveriş sitesinde seni bekliyoruz.

 
 
 
 
 
 
 
 
Party Hour Koleksiyonunu Keşfetmek için Tıkla!

Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr