Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Yılbaşı Hediye Rehberi Hazır! >>
0

 

 

Yoğun geçen 2021 yılının ardından herkes kendini ve sevdiklerini ödüllendirmeye hazır mı? Biz buna çoktan hazırız ve yılbaşı hediye önerileri için mükemmel parçaları bir araya getirdik… Yeni yıla adım atarken hem sevdiklerini hem de kendini mutlu edebilmek için önerilerimizi takip edebilirsin. Şimdi yılbaşı hediyeleri ile yeni yılı karşılama vakti! :)

1.Yeni Yıla Işıltılı Başlangıç!

Sevdiklerin ve kendin için tercih edebileceğin takım kombin hediyeleri yeni yıla mükemmel başlangıç için ideal… Bu kombinleri tamamlayacak olan ışıltılı takılar ise bambaşka! Hem özel günlerde hem de yılbaşı akşamında kullanılabilen bu parçalarla 2022 hepimize mutluluk getirsin… :)

 

 

 

2.Yeni Yıl Ruhuna Yakışan Yeşil!

Bir midi etek ve baget çanta yılbaşı hediye önerileri listesinde yerini aldı! Yırtmaçlı yeşil midi etek ve baget çanta modeli tam olarak yeni yıl ruhuna çok uygun… Özellikle yılbaşı gecesi için oluşturacağın kombinlerde bu parçalara yer vererek sezonun trendlerini de yakalayabilirsin. Ayrıca bu iki parçayı sevdiklerine de hediye edebilirsin! :)

 

 

 

3.Vegan Deri Uyumu!

Sezonun yükselen dokuları arasında yer alan vegan derilerle mükemmel bir hediye paketi hazırlayabilirsin… Kemerli vegan deri pantolon 2022’deki kombinlere güç katarken crocodile dokulu cüzdan ise mükemmel tamamlayıcı olabilir! Yılbaşı hediye önerileri ile sevdiklerini ve kendini mutlu etmek harika… :)

 

 

 

4.Kutlamalar İçin Mükemmel Seçim!

2022 yılını en güzel şekilde karşıladıktan sonra ilerleyen günlerde gelecek doğum günü kutlamaları veya partiler için vegan deri etek ve parlak çanta kombinlerine şıklık katabilir… Ayrıca yakınlarına da hediye edebileceğin bu iki parça onlara fazlasıyla mutluluk verebilir! Deri eteğin mükemmel yükselişi ve mini çanta modelinin etkileyici görünümü heyecan yaratıyor… :)

 

 

 

5.Klasik ve Romantik Bakış Açısı!

Vegan deri blazer ceketler hızlı bir şekilde yükselişe geçtikten sonra mutlaka her gardıroba dahil olmalı diye düşündük… Yılbaşı hediye fikirleri konusunda kararsız kalanlar için bu parça kurtarıcı olacak… Aynı zamanda bu klasikliği dantelli bralet modelinin romantik görünümüyle de birleştirmek mükemmel fikir!

 

 

 

6.Sıcacık Dokulara Kucak Açma Zamanı!

OXXO’nun efsane parçalarından biri olan yün karışımlı kaban modeli… Bu parça tekrar sahneye çıkmışken yılbaşı hediye önerileri listesine eklenmesi gerekiyordu. :) Sevdiklerine sıcacık dokulu, yün karışımlı kaban modelini armağan etmek harika olabilir… Bu hediyeyi tamamlayacak bir aksesuar arıyorsan sıcaklığı destekleyecek kalın şal modelini öneriyoruz. İster birlikte ister ayrı olarak kullanılabilecek bu iki parça kışa sıcaklık katacak! :)

 

 

 

7.Feminenliğin Dozu Yükseliyor!

Yeni sezonda vegan deri dokular bize en iyi şekilde yol arkadaşlığı yapmaya devam ediyor… Bu dostluğun en güzel örneklerinden bir vegan deri mini etek! Yılbaşı hediye önerileri arasından seçimini yaparken kendini bu parça ile ödüllendirebilirsin. Çünkü bunu hak ediyorsun! :) Aynı zamanda vegan deri kombinleri veya yeni yılda kullanacağın birçok parçaya yakışacak toka detaylı ayakkabı modeli de aklında bulunsun… Işıltılı görünümüyle gelecek yıl senin yıldızın parlasın!

 

 

 

8.Vazgeçilmez Elbise ve Çizme Birlikteliği!

Yaz bittikten sonra elbiselere veda etmeden onları kombinlerimize dahil etmeyi çok sevdik… Şimdi ise kışa özel detaylarla karşına çıkan elbise modelleri yılbaşı hediye önerileri arasında yerini aldı bile! Elbise kombinlerinin en güzel tamamlayıcısı olan vegan deri çizmeleri de unutmadık… Güçlü ve çekici bir kombin hediyesi düşünüyorsan bu iki parça sevdiklerini mutlu edecek! :)

 

 

 

9.Romantizmle Birleşen Sıcaklık!

Trikolar kış mevsiminin vazgeçilmezi… Dolayısıyla yeni yıl yaklaşırken yılbaşı hediye önerileri içerisinde bu parçalar tercih sebebi oluyor. Sen de sevdiklerine trikoların sıcaklığını hediye etmek istersen romantik detaylı bu parça ilgini çekebilir… Fırfır detaylı tasarımı romantizmi destekliyor! Aynı zamanda yeni sezonda fazlasıyla popüler olan peluş kova şapka da iyi bir seçenek diyebiliriz… Romantizmi sıcaklıkla birleştiren bu hediye fikri herkesi çok mutlu edecek! :)

 

 

 

10.Nostaljik Dokunuş ve Geleneksek Kırmızı!

Nostaljik ritmi bize en iyi şekilde hissettiren parçalar arasında yer alan süveterler yılbaşı hediye önerileri içerisinde yer almasa olmazdı! İster tek başına ister klasik gömleklerle kullanılabilen triko süveter modeli mükemmel dokusuyla heyecan veriyor… Ayrıca yılbaşının geleneksel kırmızı tonlarından oluşan kırmızı iç çamaşırı takımı da mutlaka değerlendirilmeli! Harika bir hediye paketi için bu parçaları bir araya getirerek sevdiklerini mutlu edebilirsin… :)

 

 

Yılbaşı hediye önerileri ile sen de sevdiklerini ve kendini mutlu etmeye hazırsın! En yakın arkadaşına, sevgiline, eşine veya ailene hediye edebileceğin birçok parçayı oxxo.com.tr’de bulabilirsin. Kim bilir belki de bir hediye seçip yeni yılda kendini ödüllendirmek de isteyebilirsin! :)

 

 

 

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr