Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / 58. Grammy Müzik Ödülleri Kırmızı Halı Görüntüleri >>
0

Dünyanın en prestijli müzik ödüllerinden biri olan Grammy Ödülleri’nin bu sene 58’ncisi düzenlendi. Amerika kökenli müzik ödülleri her sene bir çok dalda ödülle karşımıza çıkıyor. Los Angeles’ta Straples Center’da düzenlenen törende 83 ayrı dalda ödül verildi. Yıldızlar ise kırmızı halıda şıklık yarışına girdi. Lady Gaga çılgın ayakkabıları ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Marc Jacobs elbisesi ile geceye imzasını attı. Grammy ödüllerinde favorimiz 19 yaşındaki Bella Hadid’di. Gerek saçı ve makyajı gerekse kıyafeti ile göz kamaştırdı.

                                     

Taylor Swift ise başarılarıyla geceye damgasını vurdu. Yılın albümü, en iyi pop vokal albümü ve en iyi müzik videosu dallarında verilen ödüllerin sahibi oldu. Adele ve Lady Gaga ise performanslarıyla göz doldurdular. Nicole Trunfio, Zuhair Murad tulumu ile kırmızı halının en stil kadınlarından biri oldu. Adele ise siyah kıyafeti ile sade fakat çok şık bir görünüme sahipti.

                                     

Selena Gomez, Calvin Klein elbisesi ile ışıl ışıl parlarken, dalgalı saçları ve doğal tonlardaki makyajı ile çok beğenildi. Victoria's Secret mankeni Alessandro Ambrossio da düzgün fiziği, zerafeti ve şıklığı ile favorilerimiz arasında. Favorimiz Bella Hadid siyah dekolteli elbisesi, ayakkabıları, saçı ve makyajı ile göz kamaştırdı. Lady Gaga'nın ultra yüksek platformlu ayakkabıları ise geceye damgasını vurdu.


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr