Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Yeni Koleksiyonumuz Garden Of Eden’la Tanış >>
0

Bahar ve Yaz denince kıyafetlerde akla gelen ilk şey çiçek desenleri.

Floral desenli parçaları ne kadar çok seversek sevelim birçok kişinin sıkıntısı genellikle aynı. ‘Kombinleyemiyorum.’ OXXO tasarımcıları çiçek desenli Garden Of Eden koleksiyonumuzda bulunan ürünleri kolay kombinleyebilmen için, düz renkli tişört ve bluzlar tasarlayarak koleksiyonu desteklediler. Çiçek desenli kimonoların içine düz renk şortlar, kısa üstler ve tişörtler kullanarak stilini tamamlayabilirsin. İki farklı uzun elbise modelinin bulunduğu koleksiyonda ayrıca kimono, etek, şort ve kot pantolon da bulunuyor.

                             

Yazın günlük kombinlerde ve plaj kombinlerimizin olmazsa olmazı püsküllü kimonolar çiçek deseniyle buluştu. Çiçek desenli püsküllü kimononu, tül detaylı kısa üstler ve mini kot şortlar ile kombinleyerek stilini tamamlayabilirsin. Bu sezonun hot trendi kapalı terlikler ile hareketlendir.

                                                  

Dolapların vazgeçilmezi ispanyol paça pantolonlar da çiçek desenleri ile buluştu. İspanyol Paça desenli pantolonunu aynı desende bir bluzla kombinleyebilir veya kolları dantel detaylı bluzlarla da kullanabilirsin. Her iki şekilde de çok şık görüneceğinden şüphen olmasın heart

                                     

Yaz ve bahar aylarının en rahat giysilerinden biri tabii ki elbiseler. Uzun veya kısa her modelini çok sevdiğimiz elbiseler bu kez çiçek deseniyle karşımıza çıkıyor. Koleksiyonda iki farklı modeli bulunan çiçek desenli elbiseleri örgü detaylı topuklu sandaletlerle kombinledik. Gelelim ikinci kimono modeline; kimono modelleri rahatlığı ve şıklığı ile aklımızı başımızdan alıyor. Çiçek desenli kimononun içine giyeceğin düz renkte etek, bluz veya atletlerle kombinleyerek stilini tamamlayabilirsin. 

Çiçek desenli kıyafetler tercih ettiğinde saçın ve makyajın da stiline uygun olmalı hafif dalgalı veya düz saçlar ve doğal tonlarda yaptığın bir makyajla kendini güne hazırlayabilirsin. Son olarak çiçek desenin hot trend olduğu şu günlerde Garden of Eden koleksiyonumuzu kaçırma derim. Keyifli Haftalar kiss


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr