Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Yeni İlham Kaynağın; Winnie Harlow >>
3

Kendi bedeninle ne kadar barışıksın hiç düşündün mü? Bir özeleştiri yapmak gerekirse biz kadınlar veremediğimiz o birkaç kilo için kendimizi mutsuzluğu hapsediyoruz. Ya da boyumuzun çok kısa olmasından yakınıyoruz. Tüm bunlar sorun değilse fiziksel görüntümüzü değiştirmek için saatlerce düşünüp, kendimizce çözümler üretiyoruz. "Dünyadaki tüm kadınlara: Kendi güzelliğinizi benimseyin, kendinizi sevin. Başka insanlardan güzel olduğunuzu duymayı beklemeyin ya da güvenmeyin. Söylemelerine ihtiyacınız yok, sadece aynaya bakın.’’ Bu sözler çok küçük yaşlardan bu yana vücudunda vitiligo hastalığının izlerini taşıyan Winnie Harlow’a ait. Kendisi bir süredir moda dünyasının yıldızı olmasının yanı sıra, dış görünüşünden mutlu olmayan tüm kadınlara da ilham veriyor. Farklılığını kabul eden özgüven sahibi başarılı model stiliyle de herkese tam bir ilham kaynağı. İncelemeye ne dersin?

 

 

 

 

•Winnie Harlow askeri stillerden fazlasıyla ilham alıyor. Haki yeşili bir etek, basic beyaz bir kazak veya tişört, bu tarzı yakalamak için tercihleri arasında yer alıyor. Harlow gibi bu ikiliyi sende bağcıklı bot veya çizme ile tamamlayabilirsin. Enerjisi yüksek model hem asker ciddiyetini hem de eğlenceli karakterini bir arada yansıtmakta usta desek yeridir.

 

•Tabii ki ince askılı saten elbise favorilerden. Tek parçayla hem şık hem de cool olmak istiyorsan sen de bu elbiselerden tercih edebilirsin. Winnie bu elbiseleri genellikle şık bir botie ve sade bir aksesuar ile tamamlıyor. Abartıdan hoşlanmıyorsan Winnie Harlow’un sade şıklığından ilham alabilirsin.

 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

•Rihanna ile bir süredir revaçta olan diz üstü çorap çizmeler Winnie Harlow’un da en sevdiği parçalar arasında. Mini etek ve sweatshirt ikilisini sıklıkla çorap botlarla tamamlıyor. Tam da kendisinden beklediğimiz gibi çizmeleri siyah değil, kendi gibi rengarenk tercih ediyor.

 

•Fazlasıyla sosyal, gezmeyi ve eğlenmeyi çok seven Winnie Harlow gündüzden geceye devam edebileceği kombinleri sıklıkla kullanıyor. Onun gibi sen de bileğin üzerinde biten jean ve sweatshirt ikilisini topuklu sandalet ve şık bir çanta ile giydiğinde gündüzden geceye her yere ayak uydurabilirsin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

•Winnie Harlow eğlenceli karakterini tercihlerinden de anlayabilmen mümkün. Fırfırlar, çiçekler ve uçuş uçuş kumaşlar en sevdiklerinden. Fırfırlı çiçekli bir elbiseyi kemer ve botlarla kombinleyerek hem eğlenceli hem de çok cool görünebiliyor.  

•Winnie Harlow’un cesur ve özgüvenli olduğunu daha önce söylemiştik. Bu yüzden de baştan aşağı beyaz giymekten asla çekinmiyor.  

•90’ların normcore akımını sevmeyen var mı? Yüksek bel jean, beyaz tişört veya crop top bluzu bel çantası ve sneakerlar ile kombinleyerek 90’lara olan sevgisini stiline de yansıtıyor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr