Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Yaz Gardırobunu Güncelle >>
0

Madem havalar iyice ısınmaya başladı artık gardırobunu hafifletmenin zamanı geldi. Paltolarını, uzun kollu kalın kıyafetlerini, yün kazaklarını 4-5 ay kadar çıkarmamak üzere kaldırabilirsin. Hazır bayram tatili de kapıda, yazlık kıyafetlerini şöyle bir gözden geçirmeye ne dersin? Yeni sezon kıyafetlerin yanı sıra kış boyu belki biraz kilo almış olabilir veya tam tersi incelmiş olabilirsin. İşe öncelikle üzerine olmayan kıyafetleri tespit ederek başla. Modayı yakından takip edip hem stil sahibi hem de trendy görünmek için yeni parçalar için kendine bir alışveriş listesi oluşturabilirsin. Önümüzdeki ilk tatil fırsatı gelip çattığı için elini biraz çabuk tutmalısın. Mesela sıcak mevsimlerin olmazsa olmazı tiril tiril yazlık elbiseler bölümünü biraz zenginleştirmek hiç de fena fikir değil.

 

 

 

 

 

 

 

 

Asimetrik kesimlerden çiçek desenlerine, sezonun capcanlı renklerinden enerjik fırfırlara oxxo.com.tr’de birbirinden havalı yazlık elbise modelleri bulabilirsin. Gardırobundaki elbiseleri tatil elbiseleri ve şehir elbiseleri olarak da ayırmayı unutma. Modelini çok beğenip, şehirde giyemeyeceğini düşündüğün parçalardan vazgeçmene gerek yok. Nasıl olsa tatil bavulunda onlara da yer var. Yazlık elbiselerin en güzel tamamlayıcısı sandaletlerin yepyeni modelleri de yazlık ayakkabı koleksiyonunda yer edinmek için bekliyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kışın giydiğimiz paltoları ve montları rafa kaldıracak olabiliriz ama yazlık mont çeşitlerini bu gruptan ayrı tutmamız gerektiğini unutma. Yaz akşamları meltem rüzgârlarında stilini tamamlayacak yazlık montlar hem gardırobunun hem de tatil bavulunun olmazsa olmazı olmalı. Özellikle denim ceketler şüphesiz bu grubun başında geliyor. İster efil efil elbisenin üzerine geçir, istersen de pantolon bluz kombinlerini tamamla. Özellikle denim ceketler yazlık mont dendiğinde ilk akla gelen zamansız parçalar arasında. Oversized modelinden crop modeline her modeli stiline farklı bir hava katıyor. Kışın üzerimizden çıkarmak istemediğimiz pantolonların yerini ise daha ince kumaşlı, keten dokulu yazlık pantolonlar alıyor. İster sneaker, ister sandalet istersen de terliklerle bu pantolonları harika bir şekilde kombinleyebilirsin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eğer tatile güney taraflarına yani daha sıcak iklimlere gideceksen bu pantolonlardan 1 ya da 2 tane yeterli olacaktır. Yazlık pantolon, şort ve etek modelleri en çok da crop üstlerle uyumu yakalıyor. Tatil bavuluna bol bol bu üstlerden koymayı unutma. Yine bu yazın favorisi hasırları da unutma. Son birkaç sezondur revaçta olan bu parçalardan hala gardırobunda yoksa hemen oxxo.com.tr’ye girerek hasır terliklerden el yapımı hasır çantalara birçok model satın alabilirsin. Yazlık kombinlerinde de mevsimin enerjisini stilinde yansıtmak için rengârenk tercihler yapabilirsin. Baştan aşağı rengârenk giymeye alışık değilsen, renkli aksesuarlar ve çantalar ile stilini hareketlendirebilirsin. İlkokul yıllarımızda severek taktığımız renkli tokalar tekrar moda sahnesinde. Güneşten rengi açılan saçlarına şeker tadında bir dokunuş yapabilirsin. Kolyelerden gözlüklere, saç akseuarlarından şapkalara ve yazlık kıyafetlere hem tatil bavulunu hem de yaz gardırobunu tamamlamak için birçok ürün mağazalarımızda seni bekliyor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr