Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Trend Alarmı: Büyük Küpeler >>
0

Bu trend yalnızca podyumlarda değil sokaklarda da karşımıza çıkmaya başladı. Maksimalist olarak adlandırılan büyük küpeler özellikle toplanmış saçların vazgeçilmez bir tamamlayıcısı oldu. İster şık bir kıyafetle iste yalnızca bir tişörtle kullanabileceğin büyük küpeler bu sezon çok moda. Zaten oldukça büyük olan küpeleri saçlarla kapamak olmaz. Dağınık olarak toplanmış saçların yanında beliren büyük küpeleri çok seveceksin. Her ne kadar ağır gibi görünse de büyük küpeler hafif materyallerden üretiliyor.

 

 

 

Maksimalist Küpeler

Sezonun en trend aksesuarlarından olan maksimalist küpeleri stilinde kullandığında başka bir aksesuara ihtiyacın kalmayacak. Hem gösterişli hem şık görünürken cool olmayı da başaracağın aksesuarlarla kombini tamamla. İster bir elbise ile istersen boğazlı bir kazakla. Bizim tercihimiz boğazlı kazakla kombinlenmiş küpeler :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Çiçekli Küpeler

Modayı takip etsem de romantik bir görünümden vazgeçemem diyorsan bu küpeler tamda sana göre. Hem gömlek modelleri ile boynunda bir fularla kombinleyebilirsin. Hem de maskülen bir ceket çiçekli küpelerin ile yumuşatabilirsin. Tercih senin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Minimal 

Hem büyük olsun ama şekil olarak minimal olsun diyorsan işte bunlar senlik. Sade ve cool bir stilin vazgeçilmezi olan minimal küpeler de modaya uygun hale getirdi. Beyaz bir tişört ve bir jean pantolon ile kullanarak sokak modasına ayak uydurabileceğin ceketle çok cool görüneceksin.

 

 

 

 

 

 

Aksesuarları incelemek için tıkla.


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr