Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Trend Alarmı - Lace Bra Modasına Hazır mısın >>
2

Hem seksi hem de cool bir görünüm elde etmek istiyorsan yazımızı okumaya devam et. Sokak modasında görmeye yavaş yavaş alıştığımız dantel iç giyimleri günlük hayatımızın anahtar parçalarından olacak gibi görünüyor. Beyaz gömleklerin altından, askılı tişörtlerin yanlarından, v yaka trikoların omuzlarından ve sırt dekoltelerinden birçok şekilde gösterebileceğiniz dantel iç giyimler ile gizemli fakat seksi bir görünüm elde edeceksiniz.

Bu kombinleri nerede kullanabilirim diyorsan, festivallerde, yaz akşamlarında dışarı çıkarken, plajda ve gece eğlenmeye giderken tercih edebilirsin. Yazın bunaltıcı sıcaklarından kurtulmak için tişörtlerinle ve atletlerinle kullanarak cool bir görünüme kavuşabilirsin. Hem size seksi bir hava katacak hem de çevrenizdekilerin ilgisini üzerinize çekeceksiniz!  

                                     

Senin için derlediğimiz stillerle sende kendi kombinini rahatlıkla oluşturabilirsin. Bahar geliyor ve havalar yavaş yavaş ısınmaya başladı bile. Kot şortlar salaş hırka ve tişörtlerle dantel veya dikişsiz iç giyimleri kombinlerken uzun kolyelerle stilini hareketlendirebilirsin. Bizim önerimiz birkaç uzun kolyeyi üst üste kullanarak bohem bir hava yaratabilirsin.

                                    

Bu trendi yakalamak için illaki havaların iyice ısınmasını beklemene gerek yok delikli kazaklar, kot gömlekler ve salaş hırkalarınla da kombinleyerek gizemli bir trend oluşturabilirsin. Basic düz tişörtler yerine derin V yaka veya U yaka tişörtlerle kombinlemek daha doğru bir seçim olacaktır.

                                    

Birbirinden farklı renklerde karşımıza çıkan bu trendi siyah, beyaz, ten rengi, pudra pembesi, mavi ve bordo renklerde seçimler yaparak dolabına ekleyebilirsin. Dolabında farklı tarzlara yer açmak istiyorsan bu trendi takip etmelisin.


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr