Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Tiril Tiril Kumaşlar Nakışlarla Buluşuyor… // Karşında Good Vibes Koleksiyonu >>
2

Sabreden derviş muradına ermiş diye boşuna dememişler. Sonunda tiril tiril kumaşları ortaya çıkarmanın vakti geldi. Terletmeyen kumaşlardan omuz detaylarına, nakışlardan jeanlere, püsküllerden çiçek desenlerine OXXO tasarımcılarının imzasını taşıyan yeni modeller oxxo.com.tr’de yerini aldı bile. Sarı, beyaz, krem ve mavinin ağırlıkta olduğu Good Vibes koleksiyonu seni zaman zaman bir sahil kasabasına veya bir deniz kenarına götürebilir. İster clutch istersen de omuz çantası olarak kullanabileceğin çantalar da kullanım çeşitliliğiyle dikkat çekiyor. Hem gece hem de gündüz stilini tamamlayabileceğin bu aksesuarlar gardırobunun must have parçası olmaya adaylar, bizden söylemesi. Bu kadar ön bilgiden sonra Good Vibes koleksiyonumuzu yakından tanımaya ne dersin?

 

 

Küllerinden Doğuyor

Birbirinden farklı tasarım ve fikirle karşına çıkan Good Vibes koleksiyonunda dikkat çeken bir detay daha var; nakışlar. Tıpkı birkaç hafta önce beğenine sunduğumuz Wonderland koleksiyonunda olduğu gibi. Good Vibes’ı anlatmadan önce sokak modasının bu denli nabzını tutan el işlemelerini biraz daha yakından tanıyalım istedik. Aslında unutulmaya yüz tutmuş bir gelenek nakışlar… Geçtiğimiz dönemlerde moda dünyasına iddialı bir dönüş yapmışlardı. “Gidişim sessiz ama dönüşüm muhteşem olacak.” söyleminin hayat bulmuş hali misali, nakışlar hızını alamadan yükselmeye devam ediyor. Tarih boyunca Afrika’dan Ortadoğu’ya tüm kültürlerin ortak değerlerinden olan nakış, 1910 yılında Fransız couture tasarımcısı Paul Poiret sayesinde modaya dahil olmuştu. Sonrasında da hayatımızın vazgeçilmez bir parçası olarak kaldı. Özellikle 70’li yıllarda dünyaca ünlü modaevlerinin folklorik desenlere yoğunlaşmasıyla bu desenler en popüler dönemlerini yaşadı. Bu işlemeler moda dünyasından çekilmeye başlayınca büyükannelerimizin hobisine dönüşmüştü. Nereden bilebilirdik burun kıvırdığımız şeyin bir gün gelip en cool haliyle karşımıza çıkacağını? Hal böyle olunca OXXO tasarımcıları kolları sıvamakta gecikmedi. Good Vibes koleksiyonunda bu kez nakışlar düşük omuzlu bluzlarda ve yeleklerde hayat buluyor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

Good Vibes

Bu rengarenk, ruhuna enerji veren ve stiline cool bir görünüm vermeni sağlayan koleksiyonla gardırobuna yeni bir ruh katmaya hazır ol. Koleksiyon feminen olduğu kadar spor stiline de gönderme yapıyor. Good Vibes’daki parçaları hem topuklu bir ayakkabıyla hem de sneakerla kombinleyebilir, böylelikle gündüzden geceye istediğin stili yakalayabilirsin. Özellikle serideki çiçek desenli tulum, bahar akşamlarının özel davetlerinde hayat kurtarabilir. Hem feminen hem de kesimiyle içinde kendini rahat hissedeceğin tulumu, koleksiyondaki süet clutch çanta ile tamamlayabilirsin. Bununla birlikte dört farklı rengi olan çantalar da hem püsküllü elbiselerle hem de Jean bluz ikilisyle çok uyumlular. Baharın vazgeçilmezi jeanler de Good Vibes’da dikkat çekiyor. Farklı etek ve pantolonlar da zamansızlıkları ve kesimleriyle gardırobunun hit parçası olacaklar. Good Vibes, OXXO tasarımcılarının hayal dünyalarını işçilikle bir araya getirdiği çok seveceğin bir koleksiyon.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr