Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Terazi Burcu Stili >>
0

Güzellik ve uyum denince akla gelen ilk burçlardan olan Teraziler, kıyafetlerde uyumu ve farklı tasarımları çok severler. Giyimi çok seven terazi kadınları için alışveriş yapmanın zamanı yoktur. Ruh haline göre her an alışveriş yapabilen terazi kadınları için doğal tonlar stilinin olmazsa olmaz bir parçasıdır.

Sosyal hayatları genellikle çok hareketli ve hızlı olduğundan Terazi Burcu Kadını stilini zarif ve zamansız parçalardan oluşturmayı tercih eder. Zaman zaman feminen olsa da bunu stillerine abartısız bir şekilde yansıtırlar.

                                     

Kıyafet seçimlerinde uyumu her zaman ön planda tutan terazi burcu kadınları, kaliteli kumaşlardan çok hoşlanıyor. Sezonun en beğenilen parçaları bu sene kadifeden üretiliyor. Farklı dokuları bir araya getirmekten hoşlananlar ise, kadife atletleri şifon etek modelleri ile kombinleyebilirler. Ayrı ayrı ön plana çıkardığın parçaları metalik aksesuarlarla tamamlayabilirsin. Böylece hem sokak modasına uygun hem de uyumlu bir kombin ortaya çıkaracaksın.

                                   

Bu sezona damgasını vuran parçalardan biri elbette bomber ceketler. Bomber ceket modellerini metalik pileli eteklerle kombinlerken içine giyeceğin parçayı dikkatli seçmelisin. Zaten yeterince ön planda olan saten ve metalik baskılı kumaşı kombinlediğinden, olabildiğince sade bir üst seçerek kombinini tamamlamalısın. Ayakkabı seçiminde de yine metalik yansımalı bot modelleri veya spor ayakkabı modellerini tercih edebilirsin.


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr