Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Sonbahar-Kış Koleksiyonunda Dolabında Olması Gerekenler >>
0

Havaların soğumasıyla birlikte dolaplarımızı değiştirmeye başladık. Yavaş yavaş daha kalın ve sıcak tutacak giysilerin yanında yağmurlara ve aniden çıkacak güneşe karşı da önlemimizi almamız gereken bir mevsim geçişinin içindeyiz. Kadife kumaşlar, deriler ve nakışlı Sonbahar-Kış koleksiyonunun en güçlü unsurları. Bunların dışında yine yazın olduğu gibi omuzları açıkta bırakan trikolar ve elbise modelleri de oldukça popüler olacak. Şişme montlarında kışın sağlam bir geri dönüş yaşayacağını söylemeliyiz.

Sonbahar-Kış koleksiyonunun olmazsa olmaz parçalarından olan trençkot modelleri ve deri ceket modelleri de sıkça karşımıza çıkacak. Ama bu sezona damgayı vuracak parçalardan biride hiç şüphesiz Sweatshirtler. Sweatshirt  modellerini havaların soğumasıyla birlikte daha çok göreceğiz. Günlük ve sokak stilinin en trend parçası olacak sweatshirt modellerini defilelerde ve ünlü isimlerin üzerinde görmeye başladık bile. Sonbahar-Kış koleksiyonunda hem sokak modasından hem de son trendlerden geri kalma diye dolabında olması gerekenler aşağıda;

Yukarıda da belirttiğimiz gibi sweatshirt modelleri bu sezon yükselişini yaşıyor. Özellikle desenli ve kapüşonlu modellerin oldukça tercih edileceğini söyleyebiliriz. Onun dışında salaş modeller, elbise görünümlü sweatshirtlerde tek parçada trend görünmek isteyenlerin imdadına yetişecek. Sweatshirt modellerini kot pantolon modelleri, sırt çantaları ve spor ayakkabıların ile kombinleyebilirsin.

Bomber ceketlerde sonbahar sezonunun en çok tercih edilen modelleri arasında bulunuyor. Trend görünümü ve rahatlığı ile çok seveceğin bomber ceket modellerini elbise, etek ve pantolon modelleriyle rahatlıkla kullanabilirsin.

Triko modelleri de dolabımızın belki de en zamansız parçaları arasında geliyor. Omuzları açıkta bırakan triko modellerini tercih ederek modanın nabzını tutabilir ve şık görünmenin tadını çıkarabilirsin. Triko modellerini içine gömlek giyerek kombinleyebilir ofis stilini oluşturabilirsin.

                           

Pantolonlar stilimizin değişmeyen parçası. Dar paça, kısa paça ve ispanyol paça derken birçok çeşidini dolabımızda bulundurduğumuz pantolon modellerine OXXO bir yenisini daha ekledi. "Triko Pantolonlar" rahatlığı ve şık görünümü ile çok seveceğin triko pantolon modellerini yine triko atletlerinle kombinleyebilir ve spor şık bir stil elde edebilirsin.

                                   

Ve gelelim Kış aylarında ayağımızdan neredeyse çıkarmadığımız bot modellerine. Bot modelleri bu sezon yükselişini yaşayan parçalar arasında yerini alıyor. Farklı detaylarla tasarımı trend hale getirilen OXXO bot modelleri İnternet mağazamızın en beğenilen ürünleri arasında. Hem etek modelleri hem de pantolon modelleri ile oldukça sık kullanılan botları sokak stilinde dilediğin gibi kullanabilirsin.

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr