Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Sezonun Yükselen Trendi: Kadife Kıyafetler >>
0

2017 Kış sezonunun şüphesiz en trend parçası kadife. Sıcacık ve kaliteli görünümü ile çok seveceğin kadife kıyafetler, bu sezon hem klasik hem de spor kombinlerde karşımıza çıkıyor. Elbiselerden ceketlere, pantolonlardan bluzlara kadar birçok şekilde karşımıza çıkan kadife, ayakkabı modelleri ve aksesuarlarda da hâkimiyetini sürdürüyor.

Klasik görünümünün yanında bir o kadar da modern olan kadife kıyafetleri birbirleriyle kombinleyebileceğin gibi, farklı giysilerle de kombinleyebilirsin. Alt üst takımlar bu sezon çok moda OXXO tasarımcılarının hazırladığı kadife kıyafetleri rahatlıkla alt üst olarak takımlayabilirsin.Sezonun bir diğer trendi olan metalik görünümlü parçaları da kadife kıyafet kombinlerinde kullanabilirsin.

       

Moda haftalarında da sıkça karşımıza çıkan Kadife kıyafet kombinlerinden ilham alarak kombinlerini oluşturabilirsin. Kadife elbiselerini triko modelleri ve sweatshirt modellerinin üzerine giyerek kullanabilirsin. Kadife ceketleri ve gömlekleri de kot pantolon modelleri ile kombinlerken ayaklarına bot veya spor ayakkabı giyinebilirsin.

                                   

Desenli kadifeler bu sezonun öne çıkan parçaları arasında yer alıyor. Alt üst takımların da ne kadar trend olduğunu belirtmiştik. Kadife parçaları tek renk olacak şekilde başka parçalarla da kombinleyerek stilini tamamlayabilir ve tarz sahibi kombinler yaratabilirsin. Kombinini kadife ayakkabı ve kadife çanta modelleri ile tamamlayıp, stilini şal modelleri ile canlandırabilirsin.

                                 

2017 Kış sezonunda Kadife kıyafetlerin en iyi tamamlayıcısı hiç kuşkusuz metalik parçalar. Ayakkabılar, çantalar ve ceketlerde sık sık karşımıza çıkan metalik efektler kadife ile çok yakışıyor. Spor bir stile sahip olmak istiyorsan, Kadife parçalardan oluşturduğun stilini bu şekilde tamamlayabilirsin. Kadife kıyafetlerle oluşturduğun stilini bizimle sosyal medya hesaplarımızdan paylaşabilirsin heart Modaya ve trendlere dair her şeyden haberdar olmak için bizi takip et yes


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr