Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Sezonun Sevilen Parçası: Tulum Modelleri >>
2

Tek parça rahatlığı ve şıklığı bir arada sunan tulumlar yazın en sevdiğimiz giysiler arasında yer alıyor.

Beli vurgulayan kesimler, renkler, desenler, kot parçalar derken modayla birlikte uzayıp kısalan tulumlar hem şık stilin hem de günlük stilin vazgeçilmez bir parçası haline geldi. Hem topuklu ayakkabılarla hem de spor ayakkabılarla tamamlanabilen tulum modelleri kolay ulaşılabilir olması ile de çok beğeniliyor. Bu sezon en trend olan tulum modelleri arasında kısa ve şık tulumlar geliyor.

Hem askılı hem kollu modellerini de çok seveceğin tulum modelleri viskon kumaşı sayesinde aksesuarların da yardımıyla hem şık hem de spor stile uygun hale getirilebiliyor. Yazın kavurucu sıcaklarından tek parçada kurtulmak isteyenlerin pratik çözümü olan tulum modellerinden olan penye kumaşlı tulumlar imdada yetişiyor.

                                  

Nakışlı parçalar bu sezon çok beğeniliyor. Nakış işlemesinin ve kumaşın doğallığı ile şıklığı ikiye katlanan nakışlı tulumlar en beğenilen parçalarımız arasında yer alıyor. Kısa tulumlar ayrıca yaz sıcaklarında kullanışlı olmasından dolayı çok tercih ediliyor. Doğal elyaflardan üretilen kumaşların kalitesi ve serin tutma özelliği de tercih edilmesinin en büyük nedenlerinden biri.

                                 

Kot tulumlar, tulum modelleri arasında şüphesiz en çok tercih edilen modellerden biri. İster kısa ister uzun olsun dolabımızın en zamansız parçaları arasında yer alan kot tulum modelleri siyah rengi ile de çok beğeniliyor. Eşsiz sırt detayı spor kombinlerin şık olabileceğinin de altını çiziyor. Kot tulum modellerini büstiyer ve tişörtlerle de severek kombinleyebilirsin.

Penyeden üretilen tulumlarda pamuk içeriğinin eşsiz rahatlığını yaşatıyor. Hem serin tutma özelliği hem de teri emme özelliği bulunan pamuk kumaşı trendlerle birleştiğinde hem kullanışlı hem de rahat ürünler ortaya çıkıyor. Sıradan tulum modellerinden biraz olsun uzaklaşmaktan hoşlananlar için özel olarak tasarlanmış etek detaylı tulum modeli ise en beğenilen parçalarımız arasına girdi bile. Desenli kumaşı ve farklı tasarımıyla çok sevdiğimiz bu tulum modeline ulaşmak için tıkla.

                         


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr