Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / İlk Buluşmada Ne Giymeli? >>
0

Artık bir erkek arkadaşın var ve ilk kez buluşacaksınız aklında ise tek bir soru var ‘Ne Giyeceğim?’.  Sen bunları düşünme diye farklı konseptlere uygun dokuz farklı stili senin için oluşturduk.

Heyecanın doruklarda yaşandığı bugünde elbette kıyafetine bir iki gün önce karar vermen çok önemli, aksi takdirde panik yapabilir ve yanlış seçimler yapabilirsin. İlk buluşmada abartılı ve fazla dekolteli giyinmemek çok önemli. Trende uygun şık seçimler seni kurtaracaktır. Hafif ve romantik bir saç ve makyaj ile güzelliğini ikiye katlayabilirsin. Gelelim senin için hazırladığımız muhteşem kombinlere;

                            

İlk buluşmalar genellikle bir akşam yemeği organizasyonunda gerçekleştirilir. Şık bir restoranda akşam yemeğine gidecekseniz, olmazsa olmaz seçeneklerden biri de elbise modelleri. Kısa bir elbise tek parçada şık ve feminen görünmenin en basit yoludur ve ayrıca en tehlikesiz giysilerden biridir. Tenine ve kendine yakıştığını düşündüğün elbisen ile topuklu ayakkabılarını kombinleyerek anında şıklığı yakalayabilirsin. Sonrasında gelsin iltifatlar heartangel

                            

İlk buluşmanızda bir konsere veya başka bir yere eğlenmeye gidecekseniz, tercihin yine spor şık parçalardan yana olmalı. Bol kesim pantolonlar ve topuklu ayakkabılar bu stil için olmazsa olmaz parçalar. Hareket etmesi kolay olan parçaları tercih ederek gece boyu eğleneceğin konser veya başka bir etkinlikte rahatlığını ikiye katlayabilirsin. Omuz ve sırt dekoltesi olan straplez bluzları tercih ederek seksi bir görünüme kolaylıkla ulaşabilirsin.

                            

İlk buluşmalarda genellikle tercih edilen yerlerden biri de sinemalar veya tiyatrolardır. Böyle bir etkinlik düşünüyorsanız abartıdan uzak olmalısın. Skinny veya desenli bir pantolonun üzerine abartısız bluzlar veya kimonoları tercih edebilirsin. Günlük bir etkinlik yapacağın için topuklu giymemekte fayda var. Topuklu ayakkabı yerine sandalet, babet ve terlik modellerinden faydalanabilirsin.

Umarız il buluşman muhteşem geçer. Bol Şans heartkiss

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr