Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Sezonun Gözdesi: Puf Mont Modelleri >>
0

Hemen hemen her kadının dolabında bulunan puf mont modelleri bu sezon çok moda. Hem uzun hem de kısa modellerinin çok trend olduğu puf mont modelleri bir diğer adı ile şişme mont olarak da anılıyor. Kışın sıcacık tutacak puf mont modelleri günlük ve spor ve şık stillerde rahatlıkla kullanılabilir.

Özellikle elbise ve etek modelleri ile kombinlendiğinde sokak modasına uygun bir görünüm elde edebileceğin puf mont modellerini farklı parçalarla kullanarak sıradışı bir kombin oluşturabilirsin. Son zamanlarda gece de kullanıldığını gördüğümüz puf mont modellerini Rihanna ve Bella Hadid gibi ünlülerde sıkça tercih ediyor.

                        

Puf mont modelleri sokak modasında şık parçalar ile kullanılıyor. Etekler, elbiseler ve topuklu ayakkabılar ile feminen bir görünüm oluşturabileceğin puf mont modellerini, boyfriend jean pantolonlar ve spor ayakkabılarla da kombinleyerek spor ve günlük bir stil elde edebilirsin. Puf mont kombinlerinde şık bir stil oluşturacağın zaman makyajını yaparken koyu renkli rujlar kullanarak kombinini destekleyebilirsin. Saçlarını ise ense topuzu yapabilir veya doğal dalgalı fön çekerek havalı görünümünü destekleyebilirsin.

Bu sezon hem rahatlığın hem de şıklığın bir numarası olacak puf montlar OXXO’da da yer alıyor. Şişme mont modellerini eşofman modelleri, dar paça kot pantolonlar ve boğazlı kazak modelleri ile kullanabilirsin. OXXO Şişme mont modelleri Polyester ve polyamidden üretildiği için ekstra sıcaklık sağlar. 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr