Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Sezon Trendi Toprak Tonlarıyla Göz Alıcı 3 Kombin Önerisi >>
0

 

Sonbahar ve kış aylarında sıklıkla karşına çıkan o benzersiz hırka, kazak ve kaban modelleri yeni sezonda da dolaplarda yerini alıyor… Üstelik sıcak toprak tonlarıyla buluşarak doğadan gelen hoş esintileri de beraberinde getiriyor.

Kahverengi ve tonlarının her kombinde bıraktığı o eşsiz etkiyi sen de stilinde vurgulamaya hazır mısın? Kaban ve çizme modelleri içerisinde gördüğün sıcak tonların ahengini stilinde ustalıkla kullanabilmen için etkili 3 kombin tüyosu hazırladık…

 

1.Kürk İhtişamı ve Uzun Elbise ile Stilini Parlat

Vazgeçilmez dış giyim parçalarından biri olan kürk kabanların asaletini sen de kombinlerinde rahatlıkla kullanabilirsin. Uzun tüylü dokularla sunulan kürk kaban modelleri ile hem şık görünebilir hem de trendlere ayak uydurabilirsin.

Hareketli ve göz alıcı motiflere sahip olan desenli elbise modelleri ile kürk kaban kombini yapabilirsin.

 

 

Dahası da var… Son moda trendler arasında dikkat çeken şık görünümlü uzun çizme modelleriyle ihtişamlı bir tarz yaratabilirsin. Toprak tonlarıyla vurgulanan ihtişamlı kürk kaban stilinle çabasız şıklığa kolaylıkla ulaşabilirsin!

 

 

2.Kaşe Kaban ve Mini Etek ile Modern Klasikliğe Ulaş

Kaşe dokudan gelen tüm sıcaklığı hissedebilmen için mükemmel bir kombin önerisi geliyor… Genellikle çoban düğmeli detaylarla süslenen kaşe kaban modelleri eşliğinde kahve tonlarının etkisinden faydalanabilirsin.

 

 

Triko kazak modellerinin yumuşak dokuları eşliğinde mini etek tercih ederek feminen görünümün keyfini çıkarabilirsin. Topuklu bot veya uzun çizme modelleri ile çekici bir bütünlük yaratacağın kaşe kaban kombinini sokak modasında dilediğin gibi kullanabilirsin…

 

3.Kürk Ceket ve Skinny Pantolon ile Asaleti Yakala

Kısa kürk ceket modellerinden birini dolabına eklemediysen acele et! Artık her sezon karşına çıkan kürk ceketlerle günlük hayatında veya şık ortamlarda tarzını yansıtabilirsin.

 

 

Toprak tonuna sahip olan, yaka detaylı kürk ceket ile bir beden ince gösteren skinny pantolon modelleri tercih edebilirsin! Bu seçiminle hem fit hem de ekstra şık bir görünüme kavuşabilirsin… Bütün bunlara ek olarak, son dönemlerde çok sevilen topuklu beyaz bot modellerinden birini rahatlıkla kombinine ekleyebilirsin.

Soğuk hava şartlarından korunurken şıklığı da elden bırakmamak için kombinine kalın şal modeli dahil ederek, stilini tamamlayabilirsin.

 

 

 

Doğadan gelen renk tonlarının hayran bırakan görünümleriyle severek kullanacağın kombin önerilerini seninle buluşturduk… Şimdi tarzına uygun olan parçalardan oluşan hoş kombinler yapma zamanı geldi… Dolabında mutlaka bulunması gereken yeni sezon modellere oxxo.com.tr’den ulaşabilirsin.

 

 

 

 

 

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr