Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Sevgililer Günü Kombinleri >>
0

Sevgililer gününe sayılı günler kaldı. Eğer sende kombinin konusunda kararsızsan sana ilham olabilecek önerilerimiz var. Hem dışarda hem evde giyinebileceğin kombin önerilerini aşağıda bulabilirsin. Yalnızsan üzülme senin için de hediye önerilerimiz var.

1- Dışarıda Kutlayacaklar İçin

   

Eğer şık bir yere yemeğe gideceksen. Mevsime uygun trençkot içine giyebileceğin şık bir bluz ve yüksek bel jean pantolonunla kombinini oluşturabilirsin. Görünümünle bir adım daha öne çıkmak için aksesuarlardan yararlanabilirsin. Omzuna atacağın kürk bir şal seni çok şık gösterecek.

 

Dışarı Çıkacaksanız Ama Yine de Cool Stilinden Ödün Vermek İstemiyorsan

Senin için en cool parçaları birleştirdik. Sezonun gözdesi nakış detaylı deri ceketlerle kombinleyeceğin boyfriend jean pantolon modelleri ve günün önemini vurgulayacak esprili bir tişört aradığın kombinin ta kendisi. Sevgililer gününde klişeleşmiş romantik dalgalı saçlar yerine, vamp görünümlü ıslak saç modellerini tercih edebilirsin. Makyajda ise kırmızı ve bordo rujlar bu kombine çok yakışacak.

                                 

2- Evde Kutlayacaklar İçin Kombin Önerileri

Sevgililer Gününü illaki dışarıda kutlayacaksınız diye bir şart yok. Güzel bir yemek masası hazırlayarak evde de sevgililer günü romantizmini yaşayabilirsin. Ama biliyoruz ki evdesin diye stilinden ödün vermek istemiyorsun. Feminen kombinler veya romantik parçalar sevgililer günü kombinleri için birebir.

                               

3- Stiline Farklılık Katacak 50 TL Altı Alternatifler

Sevgililer günü için çok fazla para harcamak istemiyorsan, ama her zamankinden farklı görünmek istiyorsan bu öneriler senin için. Sevgililer Günü için özel olarak tasarlanmış iç çamaşırları, tişörtler ve aksesuarlar kurtarıcın olabilir.

                                                          

4- Kendine Hediye Alacaklar

Sevgililer gününde yalnızsan ve program yapabileceğin kimse yoksa merak etme yalnız değilsin. Ama bu kendini mutlu etmeyeceğin anlamına gelmez. Kendini şımartmak için birkaç küçük hediye yeterli olacaktır. 

                                           

 

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr