Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Romantik Esinti: Volanlı Kollar >>
0

Bu sezon düz kol kesimi olan bluzlar, gömlekler ve kazaklar rafa kalkıyor. Victorian dönemine benzerliği ile dikkat çeken tasarımlar bu sezon ön planda. Volanlar, lastikler ve büzgüler ile bir araya gelerek modern çizgiler oluşturuyor. OXXO tasarımcılarının büyük bir özenle tasarladığı volan detaylı parçalar bu sezon en beğenilen parçalarımız arasında.

Dümdüz bir pantolon ve eteği bile tek bir parça ile hareketlendirmek isteyenlerin çok seveceği volan detaylı bluz modelleri ve gömlek modellerinden edinerek stilini oluşturabilirsin. Volan detayı yalnızca kollarda değil yaka ve etek detaylarında da karşımıza çıkıyor. Kıyafetlerin kolları volanlar ile daha eğlenceli ve dikkat çekici hale gelirken, yakalar ve etekler ile kışa hareket katıyor.

     

Volan kol detayı hemen hemen her kumaşa şıklık katıyor. Özellikle kadife kumaşları bambaşka bir görünüme kavuştururken, modal, pamuk ve viskon gibi organik kumaşları da spor görünümünden çıkarıyor. Hem etek modelleri hem de pantolon modelleri ile kombinleyebileceğin volan detaylı bluz modelleri için bu sezon dolabında yer açmalısın.

Romantik görünüm için en iyi ve kolay çözüm olan volanları kalem etekler bol pantolonlar ile kombinlerken uzun çizmeler ve topuklu ayakkabılardan faydalanabilirsin. Modal ve pamuk kumaştan üretilen bluz modelleri sayesinde şık olmanın yanı sıra rahatlığında ön planda olduğu kombinleri kolaylıkla yaratabilirsin.


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr