Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Romantik Düşler…/ La Vie En Fleur Koleksiyonumuzla Tanış >>
3

İçimizin kıpır kıpır olduğu ve güneşin kedini göstermesiyle enerjimizin yükseldiği İlkbahar henüz gelmemiş olabilir ama biz şimdiden gardırobunu hazırlamaya başladık. Üstelik tam da İlkbahar ruhuna göre parçalar hazırladık. Mağazalardan önce online mağazamızda yerini alan La Vie En Fleur koleksiyonumuzla tanışmaya ve dolabına yatırım yapmaya ne dersin?

 

 

 

 

Enerjin Yükselsin

Moda dünyasının bu sene yeteri kadar çiçeğe doyduğunu sanıyorsan bir daha düşün. Zira irili ufaklı, farklı çeşitleri ve renkleriyle çiçeksiz bir ilkbahar-yaz biz düşünemiyoruz. İster romantik, ister casual, istersen de şık… Günün her anına uyum sağlarken içindeki enerjiyi dışa vuruyorlar. Zamansız parçaların bir numaralı üyesi jeanler ve mevsim geçişlerinin olmazsa olmazı trençkotlar La Vie En Fleur koleksiyonumuzun cıvıl cıvıl karakterine eşlik ediyor. Sezonun ana trendlerinden biri olan pijama takımları da OXXO tasarımcılarının elinden geçti. Gigi Hadid, Jessica Alba ve Selena Gomez gibi yüksek topuklu ayakkabın ve clutch çantanla birlikte kullandığında pijamalarınla şık bir görünüm yakalayabilirsin. Rihanna, Kırmızı Halı’da saten pijamalarıyla boy gösterdiyse elbet bir bildiği vardı. Ama sen yine de fazla iddalı buluyorsan Alessandro Ambrosio gib sneakerınla giyip sokakta bile rahatına bakabilirsin. Hollywood yıldızlarından sokak modasının nabzını tutanlara, bu parçaları tercih etmeleri bir tesadüf olmasa gerek değil mi?

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

Çok Yönlü La Vie En Fleur

Evet, kışın soğuk ve kasvetli havasını sevmiyor olabilirsin ama bu İlkbahar’da üşümeyeceğin anlamına gelmiyor. La Vie En Fleur koleksiyonunda oversize ceketten, yırtmaç detayıyla stiline hareket katan trençkota henüz yeni kırılan havadan nasibini almaman için parçalar tasarladık. Ayrıca çiçek sevmeyenler kulübündeysen içindeki ilkbahar neşesini fırfır detaylarıyla da yansıtabilirsin. Ne de olsa onlar moda dünyasına hareket katmak için var öyle değil mi? Bu koleksiyonda OXXO’nun kimi zaman eğlenceli kimi zaman asi karakterinin yanına biraz da sakinlik ekledik. Sadelik arayanlardansan serideki yüksek bel uçuk mavi pantolon, gömlek elbise ve uçuk pembe ceket tatlı renkleriyle gün boyu sana eşlik edecek.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
La Vie En Fleur Koleksiyonumuzun en beğenilen parçaları için hemen tıkla!

Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr