Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Punk Giyim Tarzı >>
0

Asi stilin simgesi Punk Giyim Tarzı, ilk olarak 1970’ li yıllarda ortaya çıktı. Asi ve cool bir stil olan punk tarzını bu kış sokaklarda sık sık göreceğiz.

İlk olarak Sex Pistols ile ortaya çıkan Punk Giyim Tarzında, erkeksi görünüm, deri kıyafetler ve metal aksesuarlar ön plandadır. Zımbalar, zincirler, yırtık ve file çoraplar, deri pantolonlar, deri ceketler punk stilinin olmazsa olmazlarındandır. Cesur ve zor bir tarz olan punktan ilham alan tasarımcılar arasında ilk olarak Vivienne Westwood geliyor.

Punk giyim tarzının makyaj ve saç stilleri ise genellikle, siyah ve kısa saçlar koyu göz makyajı ve kırmızı rujlar. Neyse ki punk giyim tarzı bu sene karşımıza günümüz trendlerine uygun olarak çıkıyor. Hadi birlikte Street Punk koleksiyonumuzu inceleyelim.

                            

Asi ve cool bir tarzın olmazsa olmazı deri etek modelleri Street Punk koleksiyonumuzun anahtar parçası. Çapraz fermuar detayı sayesinde çok seveceğin OXXO deri etek modellerini zincirler ile hareketlendirip daha asi bir görünüm elde edebilirsin. OXXO tasarımcıları bu koleksiyona sezonun en favori parçası olan kürkleri de ekledi. Kürk yelekler dondurucu soğuklarda sıcacık olmanı sağlarken trend görünümü ile kombinini hareketlendirecek. Herkesin dolabında bir kırmızı kazağı vardır değil mi? Bağcıklı kazak modelleri geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezonda en göz alıcı parçalar arasında. Bağcıklı kazaklar üç farklı renk seçeneği ile oxxo.com.tr'de seni bekliyor. Postallar ve fermuar detaylı çanta da stilini tamamlayabileceğin parçalar. Sen de Punk stilini bizimle sosyal medya üzerinden paylaşabilirsin. heart

                                           

Farklı tasarıma sahip jean pantolonlar, hırkalar, kemerler ve bot modelleri de Street Punk koleksiyonumuzda bulunuyor. Paça detaylı jean modellerini salaş hırkalar ve kazaklarla kombinleyip dışarı çıkarken üzerine alacağın bir kürk veya deri ceketle sokak modasına punk giyim tarzı ile katılabilirsin. Bizim önerimiz saçların doğal dalgalı makyajın da hafif olsun yes

Yepyeni koleksiyonumuzu ve diğer ürünleri görmek için fotoğrafa veya butona tıklayıp, alışverişe başlayabilirsin. heart

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr