Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Plajın Tozunu Atmaya Hazır Mısın? Karşında Let’s Sea Koleksiyonumuz >>
2

Şunun şurasında ne kaldı mayıs ayının bitmesine? Haziran geldiyse yaz sezonu da resmen açıldı demek. Bütün kış özlemini duyduğun sahillerin, burnunda tüten denizin, tadını çıkarmaya hazır mısın? Tabii en cool en havalı stilinle. O halde her yıl tatilden önce çılgınlar gibi yaptığın plaj alışverişinin de vakti geldi. Bu yazın plaj stilini gel birlikte oluşturalım. Öncelikle unutmamalısın ki plaj stili deyince aklına sadece güneşin en tepede olduğu vakitler gelmemeli. Plaj stili artık gündüzden geceye uzanan bir olgu. Seçtiğin mayo ve bikinileri farklı aksesuar ve parçalarla kombinleyerek gündüz başladığın gününe gece de devam edebilirsin. Bu noktada anlaştıysak, seni yepyeni ve ilk kez oluşturduğumuz mayo ve bikini koleksiyonumuzla tanıştırmanın vakti geldi. Birbirinden şık ve trend parçalarla 2018 yazının plaj stilini hazırlamaya başlayalım mı?

 

LET’S SEA

OXXO tasarım ekibinin ellerinden taze taze çıkan Let’s Sea koleksiyonundaki parçaların her biri adeta birer arzu nesnesi. Toprak tonlarının romantik ve şık duruşundan, çizgilerin spor ve marine çizgisine koleksiyondaki her parça plajda cool ve stil sahibi olman için seni bekliyor. İki farklı gruptan oluşturulan koleksiyonun ilki toprak tonlarını ve onlarla uyumlu parlak turuncu rengini içeriyor. Özellikle bu tonlar bronz tende harika görünüyor bizden söylemesi.😊 Bu serideki biye detaylar, mayolardaki derin dekolteler, volan detaylı bikini ve lace-up detaylarıyla plajın en romantik kızı sen olacaksın. Daha spor ve deniz ruhunda bir şeyler arıyorsan o zaman seni çizgili seriye alalım. Kırmızı-beyaz ve mavinin birlikteliği çizgilerde ve marine ruhunda buluşuyor. Kontrast biye detayları, çizgilere eklenen hafif ve doğal sim baskıları ve gipe detayları ile her biri kendi içinde iddialı. Let’s Sea koleksiyondaki her parçayla bu yaz plajlarda gündüzden geceye gözler senin üzerinde olacak. Tam anlamıyla plajın tozunu atacağın yepyeni Let’s Sea ürünleriyle OXXO mağazalarında ve oxxo.com.tr’de seni bekliyoruz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gündüzden Geceye Plaj Şıklığı

Kırmızıdan bronz tonlara, klasik siyahtan maviye, haki renginden turuncuya capcanlı parçalar seni bekliyor. Let’s Sea koleksiyonundaki her parçayla bu yaz plajda dikkatleri üzerine toplamaya hazır ol. Plaj stili deyince tabii sadece mayo ve bikinilerden bahsetmek de olmaz. Deniz veya havuz kenarında onları tamamlayacağın aksesuarların da bir o kadar önemli. Hasır şapkalar ve güneş gözlükleri şüphesiz bu listenin başında geliyor. oxxo.com.tr’de ve mağazalarda bulabileceğin birbirinden farklı şapkalardan birini tercih edebilirsin. Yazın vazgeçilmezi kimonolar da cool seçeneklerden. Gelelim Let’s Sea koleksiyonunu geceye nasıl taşıyacağına. Serideki dikkat çekici mayolarını Jean şort, pantolon veya etekle tamamlayarak yaz akşamlarının tadını çıkarabilirsin. Seride yer alan göğsü lace-up ve kolları fırfırlı bikini üstünü ise yüksek bel bir jean ve cool bir ceketle kombinleyebilirsin. Plaj stilini hazırlamaya başlayalım mı? 😊

 

Etiketler : mayo , bikini , yeni koleksiyon , swimwear ,

Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr