Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Gardırobuna İlham Getir >>
2

Bir yığın kıyafetin olmasına rağmen bir araya nasıl getireceğinden emin olamayanlardansan seni buraya alalım. İster gece ister gündüz, okul, iş veya arkadaş buluşmalarında hem cool hem stil sahibi görünmek için bazen çok basit parçaları bir araya getirmen yeterli olabilir. Ya da düz sade bir kıyafetini cool bir aksesuar veya bir parçayla farklı bir havaya sokabilirsin. Hazır bahar aylarının tadını çıkarmaya başlamış ve kıyafetlerin hafiflemişken bira ilham almaya ne dersin? Her hareketini Instagram’dan adım adım takip ettiğimiz tarzlarıyla bize ilham veren stil sahibi isimlerin tarzını incelemeye koyulduk.

 

Rosie Huntington-Whiteley

Sade ve şık stiliyle model Rosie Huntington-Whiteley her zaman ilham alabileceğin bir isim. Kendisi skinny jean ve pantolonlardan vaz geçemeyenlerden. Pantolonlarını sade bir gömlek veya tişört ile giyerken ceket veya deri bir mont ile stilini tamamlıyor. Rosie Huntington-Whiteley’in stili abartıdan uzak ama bir o kadar şık bir çizgide. İster günün koşuşturmasında bir sneaker ile tamamla istersen de kitten topuk bir ayakkabı ile geceye devam et.

 

 

Karli Kloss

Karlie Kloss kıyafetleriyle nasıl bir tarz yaratırsa yaratsın konforundan asla ödün vermeyenlerden. Aslında o ana parçaların yanında aksesuarlarıyla stilini oluşturanlardan. Üzerinde dikkat çekici bir detay mutlaka bulabilirsin. Böyle bir pantolon ceket takımın henüz yoksa mutlaka edinmeni öneriyoruz. Bu parçalar gardırobun demirbaşı ve yeri geldiğinde de kurtarıcı rolünde. Gününün nasıl geçeceğini tam da kestiremediğin zamanlarda hem casual bir ortama hem de şık bir geceye eşlik edebilir.

 

 

Alexa Chung

Alexa Chung, değişik parçaları bir arada başarıyla kaynaştıran ve vintage giysileri stiline ustalıkla katan bir stile sahip. Rahatlığından da vazgeçemeyenlerden o. Öyle ki, oxford ayakkabılar, loafer’lar ve babetler Alexa’nın olmazsa olmazı. İster jean ister deri, önlük elbise ise favori parçası. Hem maskülen hem feminen stili seviyorsan Alexa’dan ilham alabilirsin. Mesela kendisinin de çok sevdiği askılı elbiseleri çizgili bluzlarlar veya sade tişörtlerle tamamlayarak cool görünümü yakalaman mümkün. Jean, kadife ev deri hangisi olursa olsun yaz aylarında şortlar da tabii demirbaş.

 
 
 
Behati Prinsloo

Behati Prinsloo gibi desenli ve renkli pantolon ve eteklerini basit bir tişört ve sandaletle eşleştirerek yazın renkli stilini yansıtabilirsin. Akşam rüzgarlarında sandaletlerini sneaker ayakkabılarınla değiştirip kot ceket ile güncelleyebilirsin.

 

 

Blake Lively

Yaz kış elbiseler Blake Lively’nin en sevdiği parçalar. Hafif makyajı, çiçekli elbiseleri ve topuklu ayakkabılarıyla romantik bir stil yansıtıyor. Yaz aylarında senin de vazgeçilmezin elbiselerse Blake Lively’nin onları nasıl kombinlediğine göz atabilirsin.


 
OXXO tasarımcılarının ellerinden çıkan birbirinden tatlı, şık ve rahat elbise modelleriyle günün her anı için bir parça bulabilirsin!

Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr