Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Oscar Ödül Töreni Kırmızı Halı Görünümleri >>
0

 89.Oscar ödül töreni görkemli bir gece ile gerçekleşti. Ödül törenine sinema ve müzik dünyasından birçok isim katılırken kırmızı halı şıklık yarışına sahne oldu. Bizde en çok beğendiğimiz stillleri seninle paylaşmak istedik.

                        

La La Land filmindeki rolü ile en iyi kadın oyuncu ödülünü alan Emma Stone dantel işlemeli ve püsküllü elbisesi ile göz kamaştırdı. Givenchy tasarımı altın sarısı tonlarında tercih ettiği elbisesiyle çok şık görünüyordu. Gösterişli elbisesini doğru sa ve makyajla birleştiren Emma Stone kırmızı halının en şık isimlerinden biriydi. Altın sarısı elbise tercih edenlerden biri de Jessica Biel’di. Tamamı işlemeli olan elbisesi Kaufmanfranco tasarımı. Açık renklerde bir elbise tercih eden Nicole Kidman’ın elbisesi ise Armani Prive.

                        

Ünlü model Chrissy Teigen hamileliğin ardından katıldığı davetlerde derin yırtmaçlı elbiseleri ile dikkat çekiyor. Zuhair Murad tasarımı beyaz elbisesi ile göz kamaştırdı. Ruth Nega ise gecede canlı renk tercih eden isimlerden biriydi. Valentino tasarımı kırmızı elbisesi, tacı ve makyajı ile gotik bir stile sahip olan Nega çok beğenildi. Doğal tarzı ve güzelliği ile her zaman ön plana çıkan Michelle Williams üstü siyah göğüs dekolteli elbisesi ile kırmızı halıdaydı. Louis Vuitton tasarımı elbisesi çok şık değil mi?

 

Yepyeni ürünler keşfetmek için tıkla.


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr