Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Nice 25 Yıllara! // Quarter Century >>
2

Her hafta yepyeni ürünleri seninle buluşturmanın heyecanını yaşıyoruz. Fakat bu kez heyecanımız ikiye katlanıyor. Çünkü OXXO ekibi olarak yarım asırlık bir yolculuğu deviriyoruz. Tabii ki bu heyecanımızı seninle paylaşmadan edemedik. Adından anlayacağın gibi 25. yaşımıza özel hazırladığımız Quarter Century koleksiyonumuzla koca bir yılı daha devirirken, bu heyecana ve mutluluğa ortak olman için birbirinden cool ve dikkat çekici parçaları da seninle buluşturmak istedik. Birlikte geçireceğimiz nice yıllarımız olmasını diliyoruz ve soruyoruz; Yepyeni hikayesiyle ve tasarımlarıyla Quarter Century koleksiyonunu tanımaya hazır mısın? Hadi başlayalım!

 

 

 

Quarter Century

Sonunda yaz sezonunu açmanın vakti geldi. Üst üste giydiğin kıyafetleri artık dolabının en köşesine kaldırıp, dolabını güncellemeye ne dersin? Sonuçta yeni sezonda hem şehirde hem de tatilde dikkat çeken cool, rahat ve şık parçalara bir hayli ihtiyacın olacak.  Off-shoulder elbise ve bluzlar, rengarenk parçalar, hacimli etek ve elbiseler, yaz sezonun en hit parçaları ve renkleri Quarter Century koleksiyonumuzda seni bekliyor. Yukarıda bahsettiğimiz gibi OXXO tasarımcıları bu koleksiyonda kollarını 25. yılımız şerefine sıvadı. Fakat bu serinin tek özelliği bununla sınırlı değil. Quarter Century’de yeni renk birliktelikleri, farklı materyaller ve formlar ön planda. Mesela omzu açık parçalar, fırfırlı kollar ve etekler, balon kollar, bağlama detayları bunlardan birkaçı. Tatil denince olmazsa olmaz aksesuarlarının başında gelen hasır şapkalarsa koleksiyondaki favori parçalarımızdan. Hem şık hem de romantik… Renk paletinin enerji veren ve içini açan tonlarıyla yaz aylarını karşılamaya hazır ol. Sonuçta yaz demek renk demek, öyle değil mi? Seni hemen oxxo.com.tr’ye ya da mağazalarımıza alalım. Zira Quarter Century’de, 2018 İlkbahar-Yaz trendlerine uygun kombinlerle kendi tarzını yakalayabileceğin birçok parça mutlaka bulacaksın.

 

 

 

Yaz Kombinleri

2018 İlkbahar-Yaz sezonunun romantik trendlerinden çiçek desenleri, fırfır detayları ve off-shoulder parçaları OXXO’da sık sık karşımıza çıkacak gibi. Tek omuzlu hareketli ve omuzları tamamen açık olan elbise modelleri ile gündüzden geceye şık bir görünüm elde edebilirsin. Gündüz tercih edersen önerimiz bu romantik parçaları hasır şapkalar ve güneş gözlükleriyle tamamlaman yönünde. Tabii yaz aylarının en sevilen parçası cut out üstleri de unutmayalım. Pantolon, etek ve şortlarla sıkça tercih edilen cut out üstler birbirinden farkı model ve renklerle yer alıyor. Rahatlığımdan ödün vermem diyorsan koleksiyondaki bağlama detaylı tulum modelleri de tam senlik. Geometrik formdaki çantalarla uyumuna bayıldık. Çiçek desenli top ve onunla kombinlenen etek ikilisi de koleksiyonun en dikkat çekici parçalarından. Bu romantik ikiliyi püsküllü küpeler ve topuklu ayakkabılarla yaz akşamlarının eğlenceli anlarına taşıyabilirsin. Sözün özü cıvıl cıvıl ve cool bir koleksiyon seni bekliyor. Sen Quarter Century’i keşfederken biz de yarım asrı devirmenin heyecanını yaşamaya devam ediyoruz. Nice birlikte geçireceğimiz yıllara! 😊

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr