Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Modern ve Şehirli >>
0

“Hem rahat olsun hem de şıklığımdan ödün vermeyeyim.” diyorsan yeni Urban koleksiyonumuz tam senlik! Şehirdeki kadından ilham alarak hazırladığımız bu koleksiyon şehir hayatının ritmini ve ruhuna yakalayan birbirinden farklı parça yer alıyor. Farklı kumaşları bir araya getiren koleksiyonda pamuklu, dokulu, yıkamalı gibi özellikli kumaşlar yer alıyor. Urban koleksiyonunun renk skalasını ise toprak ve pastel tonları oluşturuyor. Doğal kumaşlarla hazırlanan tasarımlarda sıcak renk paletinde krem ve turuncu gibi toprak tonları yer alırken; soğuk renk paletinde ise daha çok hâkî ve siyah renk yer alıyor. Yeni Urban koleksiyonunda baharın etkilerini de görmen mümkün. Zira söz konusu seride tam mevsim geçişlerinde gardırobunun kurtarıcı parçaları arasına girecek birçok seçenek yer alıyor. Hırkalardan bluzlara, pantolonlardan eteklere, çantalardan ayakkabılara Urban koleksiyonu bir hayli zengin. Özellikle sezon trendlerinde bayrağı taşıyan kargo pantolonlar bu koleksiyonun favori parçası. 2000’lerin başından günümüze ışınlanan bu modellerden hâlâ dolabına eklemediysen bu koleksiyona mutlaka göz atmalısın.

 

 

 

 

 

Hem rahat hem de şık bir ortama uygulanabilir modeler ile favorilerinden olacaklar. Atlerlerden bayan tişört modellerine, gömleklerden trikolara cargo pantolonları rahatlıkla her şey ile kombinleyebilirsin. Mesela basic atlet ve koleksiyonda yer alan turuncu yarasa kollu örgü hırka ile kombinlemeyi deneyebilirsin. Emily Ratajkowski, Elsa Hosk, Rihanna, Kaia Gerber, Bella Hadid, Hailey Baldwin gibi isimlerin de favori parçası olan cargo pantolonların hem hâki hem de krem rengi görünümüne dinamikbir hava katacak. Urban feminen çizgisini ise düğme detaylı eteklerinden ve elbiselerinden alıyor. Turuncu ve krem olmak üzere iki farklı renkte bulabileceğin etekleri V yaka tişörtler ve trikolar ile harika bir uyum yakalıyor. Oxxo.com.tr’de bulabileceğin kelebek kol pamuklu bluz da serideki midi ve mini etekler ile çok şık bir görünüm yaratıyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Her bir detayi özel olarak düşünülmüş urban koleksiyonunda aksesuar skalasında da seni bir çok parça bekliyor. Mesela gün içinde çantanda çok fazla eşya taşıyanlardansan serideki cep detaylı kol çantası hayatını kurtaracak. Daha küçük modeler tercih ediyorsan oxxo.com.tr’de birbirinden şık modeler bulabilirsin. Özel dokulu kumaşlardan hazırlanan ayakkabılar arasında krem toka detaylı terlik bizim kalbimizi fethetti bile. Ugly sneaker’lar ile bile harika bir uyum yakalan koleksiyondada tabii ki ugly sneaker’lar da yer alıyor. Çantadan ayakkabıya, şallardan kemerlere Urban koleksiyonu şehirli kadının gardırobunu tamamlamaya hazır.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Üç farklı rengi olan bluzların yaka detayı ise âdeta baharın cıvıl cıvıl enerjisini yansıtıyor. Koleksiyondaki gömlek yaka pamuklu mini elbise modelleri ise günlük hayatında en sık tercih edeceğin parça olmaya aday. Rahatlığı ve kullanım seçenekleriyle farklı günlerde farklı stiller yaratmak için harika bir alternative. Mesela bir gün sadece bir sneaker ile giyebilir, bir başka gün ise koleksiyonda yer alan kemer ve sandaletler ile kombinleyerek daha şık aynı zamanda casual bir görünüm elde edebilirsin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr