Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Modada Eğlenceli Aksesuar Devrimi >>
0

OXXO'nun Birbirinden Renkli Aksesuarlarına Dolabınızda Yer Açmanın Tam Zamanı!

İnsanoğlu yeryüzüyle tanıştığından beri var olan, 1800’lü yıllarda Fransa’da yaşayan birbirinden yaratıcı tasarımcıların katkılarıyla hayatımızın vazgeçilmez bir parçası olan moda, geçen yıllar içerisinde kendini tekrarlamaya başlayınca moda tasarımcıları farklılık yaratmak adına çareyi değişik aksesuarları ön plana çıkartmakta buldular.

Sokaklardaki asi tavırlardan doğan sloganları çantalara, hayvanların desenlerini atkılara, eğlenceli figürleri de berelere yerleştiren pek çok tasarımcıyla birlikte 2014 yılının yıldız parçaları aksesuarlar oldular. Dış giyimi bambaşka bir boyuta taşıyarak hepimizin sokakta tarzıyla farklılaşmasını sağlayan aksesuarlar içinde en çok öne çıkanlar ise şapkalar, bereler, atkılar ve sahte kürkler oldu.


Moda tutkunlarının nabzını yakından takip eden OXXO tasarımcıları da podyumdan doğan, sokakta pişerek raflardaki yerini alan mizah dolu aksesuarları yeniden yorumlayarak ortaya oldukça eğlenceli bir aksesuar koleksiyonu çıkardılar. 

Eğlenceli bereler:

OXXO kadının kıyafetlerine önem verdiği kadar saçlarına da önem verdiğini bilen tasarımcılarımız kalp, leopar ve file gibi parçaları berelerimizle birleştirdiler. Saçınızın kar, yağmur ve kir gibi faktörlerden etkilenmesinin önüne geçerek, şeklini de korumanıza yardımcı olacak eğlenceli berelerimiz, aynı zamanda sokak modasında herkesden farklı olmanıza da katkıda bulunacaklar.


Basic parçalarla kombinleyebileceğiniz bu parçaları boyfriend jean’lerle, kısa ceketlerle ve kürklü hırkalarla yeniden yorumlayabilirsiniz.

        

 

Slogan çantalar:
Dünya üzerinde giderek artan sokak protestolarının modaya yön vermesiyle ortaya çıkan sloganlar bu sene en çok çantalarda karşımıza çıkıyorlar. Bu akımı kendilerine göre yorumlayan OXXO’da ise internet tutkusundan ve kızların bakım tutkusundan esinlenerek hazırlanan, ideal boyuttaki el çantaları ön planda. 


Gündüz kombinlerinizde hemen hemen her parçayla mükemmel bir uyum sağlayacak olan bu spor çantalarımızın en dikkat çeken özellikleri ise gün boyu yanımızda taşımak istediğimiz pek çok kişisel bakım ürünlerine yetecek kadar büyük olmaları.

        

 

Kürk Manşetler / Renkli Atkılar:
Kürkün giyime zenginlik ve şıklık katmasından yola çıkılarak hazırlanan yaka manşetleri, pop-art akımından ve hayvan desenlerinden etkilenerek hazırlanan atkılar 2014/15 kışının kullanımı en rahat, en sıcak tutan parçaları. Hayvanların da en az insanlar kadar değerli olduğuna inanan OXXO tasarımcıları tarafından suni kürk olarak hazırlanan manşetler gece kombinlerinizde şıklığı bulmanıza yardımcı olurken, pop-art atkılarımız gündüz saatlerinde eğlenceli kişiliğinizi ortaya çıkarmanıza da yardımcı olacaklar.

        

 

 

 

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr