Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Kürk Yaka Trendi >>
0

Modası hiçbir zaman geçmeyen kürk yakalar bu sezonda karşımıza çıktı. Soğuk kış günlerinin vazgeçilmezi olacak kürk yakalar ile stilinizi tamamlayarak çok şık görünebilirsiniz. Çok soğuk havalarda kabanlarınızın üzerine kullanabileceğiniz gibi, bahar aylarına geçişte hırka veya kazaklarınızla tamamlayabilirsiniz.

Kürk yakanızı her zaman kullanabileceğiniz veya kıyafetlerinize uygun olan renklerden seçersiniz daha doğru bir tercih yapmış olacaksınız. Deri ceketinizin üzerine alacağınız kürk yaka, doğru bir kombin olacaktır.

Uzun kaşe kabanlarınızın yakasına alacağınız kürk yakalar ile sokak stiline uygun trendy bir görünüm kazanacaksınız. Hırka, kazak, trençkot gibi birçok parça ile de kullanabileceğiniz yakaları OXXO mağazalarından satın alabilirsiniz.

Kürk yakaların çıkabiliyor olması da size kullanım kolaylığı sağlayacak. Bisiklet yaka bir kazağın üzerinde kullanırken, sıkıldığınızda çıkarabilir ve bambaşka bir görünüme sahip olabilirsiniz. Aşağıda göreceğiniz bir kaç stil önerisi ile sizde kombinlerinizi oluşturabilirsiniz.

    

 

   


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr