Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Kız Arkadaşa Alınabilecek Hediyeler >>
0

Bu yazımız hediye işini son dakikaya bırakan erkeklere gelsin. Merak etmeyin, sizin için en güzel ve en şık sevgililer günü hediye alternatiflerini bir araya getirdik. Hem sevdiğin kadının zevkine uygun hem de bütçeni fazla sarsmayacak sevgililer günü hediyeleri aşağıda seni bekliyor. Fakat fazla geç olmadan elini çabuk tutmanı öneririz.

Sevgilinizin tarzına göre seçebileceğin sevgililer günü hediye seçeneklerini cool, feminen veya çekici ürünlerden seçerek onu mutlu edebilirsin. Unutma ki sevgilinin ihtiyaçlarını ve zevkini en iyi sen bilebilirsin. Hem tarzına uygun hem de onu çok mutlu edecek hediyeler için yazımızı okumaya devam et.

   

 

 

 

 

 

 

Romantik

Eğer sevgilinin romantik bir stili varsa pileli etek modelleri veya volan detaylı elbise modelleri tam ona göre. Romantik kombinlerin vazgeçilmezi pileli etek kombinlerini tamamlayabilmesi için hediyene kadife bir bluz ekleyebilirsin.

 

 

 

 

 

 

 

 

Cool

Her daim cool görünmeyi seven sevgililer için alınabilecek en doğru hediyelerden biri de deri ceketler ve uzun kaban modelleridir. Sen yokken bile sevgilini sıcacık tutacak kaban ve ceket modellerini sevgiline hediye ederken yanına aksesuar olarak kalın şal ekleyebilirsin.

 

 

 

 

 

 

Feminen ve seksi

Bayan giyiminin tartışmasız en sevilen stillerinden biri feminen giyim tarzıdır. Sevgilin feminen giysilerden vazgeçemiyorsa, ona v yaka bluzların içinde kullanabileceği büstiyerler veya ikinizi de mutlu edecek seksi iç çamaşırı modelleri hediye edebilirsin. Büstiyer ve dantel sütyen modellerini hediye ederken beyaz gömlek modelleri ya da salaş hırka ve kazak modellerini hediyene ekleyerek mutlu edebilirsin.

  

Detaycı

Detaycı bir sevgiliye sahip olmanın en zor yanlarından biri de ona doğru aksesuarı seçebilmektir. Aksesuar seçiminde zorlanıyorsan bu önerilerimiz senin için. Sezonun trendi olan kürk şal modelleri veya bir ayakkabı seçerek sevgilini çok mutlu edebilirsin. Sevgililer gününe özel olarak üretilen ayakkabı modelleri hem çok şık hem de küçük detayları sevenler için birebir. Sevgililer Günü her ne kadar hediye için bahane olsa da hediyenizi verirken aşkınızı ve sevginizi anlatmaktan çekinmeyin.

Not: Ona bir şarkı hediye etmeyi de unutma heart

 

                           

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr