Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Kemerleri Bağlayın: Trençkot Modelleri >>
0

Bahar aylarının her daim gözdesi olan trençkotlar, adeta yazın gelişini müjdeliyor. Sokak modasında da önemli bir yere sahip olan trençkot modelleri her yaşa ve stile hitap ediyor. Klasikleşmiş toprak rengi trençkotları tercih edebileceğin gibi, canlı renklerde trençkotları tercih ederek renkli bahar kombinleri yaratabilirsin. Dolabımızın en zamansız ve anahtar parçası olan trençkot modellerine birlikte göz atalım. Sana önereceğimiz kombinler ile sen de trençkot kombinlerini oluşturabilirsin.

                                    

Klasik tasarıma sahip trençkotlar her zaman dolabımızın gözde parçası. Hem kullanışlı hem de kurtarıcı olan trençkot modellerini jean pantolonların ile kombinleyerek günlük bir stil elde edebilirsin. Stilini geceye taşımak istersen çizmeler ve şık bir elbise ile kombinleyerek stilini oluşturabilirsin. Sonbahar ve İlkbahar aylarında hayatımızı kurtaran trençkotlar ile özgür ve rahat kombinler elde etmek mümkün. 

                             

80'li yılların salaş kesimleri ve tavrıyla vazgeçilmez olan trençkotlar renkler ile geri döndü. Renkli trençkotlar, daha renkli ve hareketli bir stil oluşturmak isteyenlerin imdadına yetişecek. Günlük stilinde dikkat çekici olmak ve sokak modasına ayak uydurmak için renkleri bir arada kullanabilirsin. İstersen maskülen bir ayakkabı ile stilini dengede tutabilir veya topuklu bir ayakkabı ile feminen bir stil oluşturabilirsin.

 

 

 

 

Dolabına Değer Kat!

Dolabının en zamansız ve değerli parçalarından olacak trençkot modelleri bu sezon da OXXO'nun en beğenilen parçaları arasında. Hem renkli hem de klasik trençkot edinmek isteyenlerin de tercih edebileceği OXXO trençkot modelleri ile stilini tamamla. Belden bağlama detayı sayesinde vücut hatlarını belirginleştirecek ve belini ince gösterecek trençkot modelleri ile stilini oluşturabilirsin.


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr