Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Trend: Volan Detaylar >>
0

Moda dünyasının belki de en eskimeyen, en zamansız parçalarından olan volan detaylı parçalar, bu sezon farklı materyaller ile karşımıza çıkıyor. Etekler, ceketler, pantolonlar ve elbiseler. Aklınıza gelebilecek her parçada karşınıza çıkacak volan detaylı giysiler için dolabınızda yer açın. Hem romantik hem de cool bir görünümü olan volan detaylı parçalar, modern giysilerle birleştiğinde çok şık görünmenizi sağlayacak.

Zamansız Volan

Dolabımızın en zamansız parçalarından olan, volan detaylı gömlek ve bluzlar bu sezon ön planda. Özellikle boyfriend jeanler ile kombinlendiğinde çok cool görünceğin volan detaylı gömlek modellerini deri kemerler ve aksesuarlar ile kombinle. Moda bloggerlarının ve ünlü isimlerin de gözdesi olan volan detaylı parçalar yaz aylarında da yükselişini sürdürecek.

 

 

 

 

 

Güçlü Volan

İlkbahar-Yaz sezonlarında koleksiyonlarımızda sıkça göreceğiniz volan detayları, bahar renkleri ile birleşiyor. Bahar ve yaz aylarının canlı renkleri ile tasarlanan bluz ve pantolon modelleri volan detayları ile zenginleşiyor. Hem şık bir akşam yemeğinde hem de günlük stilinde rahatlıkla kullanabileceğiniz volan detaylı parçalar oxxo.com.tr'de!

 

 

 

 

 

 

 

 

Romantik Volan

Victorian döneminin en belirgin detaylarından biri olan volanlar, dantel ve şifon kumaşlarla birleştiğinde romantik bir görünüme bürünüyor. Hem özel günlerde hem de günlük kombinlerimizde rahatlıkla kullanabileceğimiz şifon ve dantel bluz modelleri şık görünmemizi de sağlıyor. Volan detaylı parçalar hareketli olduğundan, daha düz ve sade parçalarla kombinleyerek dikkatleri tek bir yere çekebilirsiniz. Volan detaylı modelleri vücudunuzun daha ince olan yerinde kullanmanız daha doğru olacaktır.

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr