Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Mica Arganaraz'ın Sokak Stilinden İlham Al! >>
0

Maskülen stili ile ön planda olan model Mica Arganaraz aslen Arjantinli. Maskülen olduğu kadar, seksi ve feminen bir görünüme de sahip olan Arganaraz 1990 doğumlu. New York moda haftasında ve koleksiyon çekimlerinde ön plana çıkan Mica’nın sokak stilini senin için inceledik. Hem sokak stiliyle hem de zamansız saç ve makyajı ile karşımıza çıkan Mica uzun vadede adından sıkça söz ettirecek. Birkaç maskülen parçayı bir araya getirerek oluşturacağın kombinlerde Mica Arganaraz’dan ilham alabilirsin. 

              

Basic parçalar ile oluşturabileceğin bu stili evde bulunan kıyafetlerinle bile elde edebilirsin. Senin için oluşturduğumuz bu kombinde basic tişört, bol kesim bir pantolon ve uzun yün hırka stilin anahtar parçalarını oluşturuyor. OXXO aksesuar ve ayakkabı modellerini de kombinine ekleyerek stilini hareketlendirebilirsin. Böylece hem zamansız hem de cool bir stil yakalayabilirsin. 

             

Mica stilini genellikle sade ve zamansız parçalardan oluştursa da göz alıcı renkleri stilinde sıklıkla kullanıyor. Özellikle kırmızıyı kombinlerinin hemen hemen hepsinde görüyoruz. Sen de oluşturduğun sade ve minimal kombinlerini farklı renklerde şal, kazak, ayakkabı veya çanta modelleri ile renklendirip stilinde canlılık sağlayabilirsin. Boyfriend jean modelleri ve dar paça pantolon modelleri Mica'nın stilinde olmazsa olmazlardan. Bir kazak veya bir bluzla oluşturduğu kombinlerde blazer ve deri ceketler dikkat çekiyor. Kat kat giyinmeyi seven Mica, kombinlerini şal ve şapka kullanarak maskülen görünümü destekliyor.


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr