Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / İhtişamlı Triko Kazak Dünyasına Hoşgeldin >>
0

Yazı geride bıraktığımız serin aylarda, kazaklar saklandıkları yerden tekrar çıkıyor! Hatta var olanlarla yetinmiyor, her sezon daha da renklenen ve canlanan modellerle yola devam ediyorsun. Seni yumuşacık dokusuyla saran pamuksu triko kazak modelleri ile yine soğuk hava koşullarına tarzınla göğüs gereceksin. Moduna göre istediğin rengi seç, kombinini yap ve sokağa adımını at… smiley Şimdi; sonbahar ve kış sezonlarında heyecan verici tasarımlarla renk renk sunulan triko kazak dünyasında kaybolmaya hazır mısın? Hazırsan başlayalım…

 

 

Kombinlerde V Yaka Kazak Şıklığı

Hayatının herhangi bir bölümünde mutlaka V yaka kazak modelleriyle yolun kesişmiştir. V yaka tasarımı, modellere farklı bir hava katması sayesinde kombinlerde oldukça etkileyici oluyor. Zarafete davet eden şıklığa ulaşmak için önereceğimiz V yaka kazak kombinlerine bir göz atabilirsin. smiley

Seni daima rahat ettiren giyim modelleri arasında yer alan yüksek bel pantolon modelleri ile Oxxo V yaka triko kazak tercihin birleştiğinde neler olacağını görmelisin… Bu kombine bir de yüksek taban sneaker ekleyerek harikalar yaratabilirsin.

İş ortamında kullanacağın V yaka kazak ile bayan kumaş pantolon tasarımları seni stil sahibi yapmaya yetiyor. Topuklu ayakkabı ya da topuklu bot modelleri ile tamamlanan tarzının kaynağı fazlasıyla merak edilecek!

 

Zarafetin Vazgeçilmez Detayıyla Kayık Yaka Kazak

Günlük yaşamında sana sadık bir şekilde eşlik eden kazaklar arasında farklı yaka tasarımlarıyla devam ediyoruz. Bu sefer zarafetini tam anlamıyla sergileyebileceğin kayık yaka kazak modellerine geldik. Omuz ve boyun kısmını ön plana çıkaran kayık yaka kazak ile feminen bir duruş sergilemek için fazlasıyla hazırsın!

Okula giderken ne giyeceğim diye düşündüğün o günler geride kaldı. Severek kullanacağın kayık yaka kazak bayan giyim içerisinde kombinlerini taçlandırıyor. Bayan skinny pantolon modelleri ile gönül rahatlığıyla tercih edeceğin Oxxo kayık yaka kazak modelleri sana ulaşmayı bekliyor.

Dar paça pantolon modelleri ile kullanacağın kadın bot ya da çizme modelleri günlük kurtarıcın oluyor. Bu kombine bir de rengarenk bayan kayık yaka kazak tasarımlarından biri eklenince değmeyelim keyfine! 

 

 

Rahatlık ve Şıklık Bir Araya Gelsin Diyorsan Salaş Kazak Tam Senlik!

Bayan kazak modelleriyle elde ettiğin şıklık kadar, gün içerisinde rahat ve mutlu hissediyor olman da fazlasıyla önem taşıyor. Kendini özgür ve daima özel hissedeceğin bayan salaş kazak modelleri ile mükemmel görünmen çok kolay. smiley

O zaman ilk adımda Oxxo kapüşonlu triko kazak modeli ile tanışmaya ne dersin? Bu model ile hem spor hem de şıklığı çabasız bir şekilde yakalayabilirsin. Bol kesimiyle karşına çıkan kapüşonlu triko kazak modeli yanında trendlerde zirveyi paylaşan jogger ve kargo pantolon modelleri tercih ederek, tarzını konuşturma vakti geldi!

Başka bir seçenek olarak sana bisiklet yaka detaylı kazak modelleri önereceğiz. Kullanışlı oluşuyla hayatını kolaylaştıran bisiklet yaka salaş triko kazak modelleri sayesinde sade ve duru görünüm yakalaman hiç zor değil!

Oversize kazak modelleri de son dönemlerde çok sık gördüğün tasarımlar arasında yer alıyor. İster tayt ister pantolon, modun o gün hangisinden yana olursa ona göre seçimini yapabilirsin. Seçimin hangisinden yana olursa olsun, sen  salaş şıklığın tadını rahatlıkla çıkarabilirsin!

 

Yıllara Meydan Okuyan Zarafetiyle Boğazlı Kazak

Boğazlı kazak bayan giyim trendleri içinde geçmiş yıllardan beri yeri sarsılmadan yoluna devam ediyor. Yumuşak tuşesiyle tenini narin bir şekilde saran bayan boğazlı kazak modelleri, her yıl farklı renklerle karşına çıkıyor.

Zevkine uygun renkleri bulabileceğin Oxxo boğazlı kazak tasarımları ile bir beden ince gösteren bayan skinny pantolon modellerinden birini tercih edebilirsin. Oldukça fit bir görünüm elde ettiğin bu kombinin vereceği mutluluğu garanti ediyoruz… Unutmadan; bu kombin önerimize bir de bayan deri ceket eklesen hiç fena olmaz. 

Bununla birlikte bayan midi etek modelleri ile kombin yapacağın kadın boğazlı kazak sayesinde sokak modasına  60’lar ve 70’lerden gelen bir stil yansıtabilirsin. Bu tarzın sana çok yakışacağına eminiz...

 

 

Sıcaklığından Vazgeçemediğin Örgü Kazak

Çocukken giydiğin o yumuşacık ve soğuktan koruyan örgü kazak modelleri ile bu serüvene dahil oldun. Yaratıcılığın çeşit çeşit örgü şekilleriyle buluştuğu bayan örgü kazak tasarımları sonbahar ve kış aylarında karşına çıkıyor.

Soğuk hava şartlarına uygun olan örgü kazak modelleri arasından, detaylarıyla ön plana çıkan tasarımları mutlaka görmelisin. Düz veya saç örgüsü tasarımlı kazak modelleri ile kombinlerini bu detaylarla hareketlendirmek oldukça kolaylaşıyor. Örgü ve ponpon detaylarının ihtişamlı bir görüntü oluşturduğu Oxxo ponpon detaylı kazak modeli ile hava şartlarına karşı sıcaklığını koruduğun kombinler yapabilirsin. Bayan boru paça pantolon tercihi yaptığın kombinlerde örgü kazak modelini mutlaka kullanmalısın.

Farklı renkte ipliklerle tasarlanan örgülerin kullanıldığı desenli kazak modelleri, soğuk ve karanlık günlerde seni canlandırmaya geliyor! Bayan pantolon ve midi etek modelleri ile kullanabileceğin örgü kazak tasarımları ile moduna göre kombinler yapabilir, enerjini sokağa yansıtabilirsin. Ruhuna enerji katan triko kazak modelleri için oxxo.com.tr’yi ziyaret edebilirsin. 

 

Harika renkleri ve dokularıyla gördüğün kadın kazak modelleri ile sonbahar ve kış mevsimlerini capcanlı geçirebilirsin. Ayrıca kadın kazak modelleri, gideceğin her ortam için sana vakit kaybetmeden kombin yapabilme imkanı da sunuyor. İşte şimdi; sana verdiğimiz tüyolar doğrultusunda, tarzına uygun olarak seçtiğin bayan kazak modeli ile sokak modasında dilediğin gibi kanat çırpmaya hazırsın. smiley

 

 

 

 

 

 

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr