Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Grammy Ödülleri Kırmızı Halı Görünümleri >>
0

59. Grammy ödülleri Straples Center’da gerçekleşen ödül töreni ile sahiplerini buldu. Los Angeles’ta gerçekleşen ödül törenine Beyonce damgasını vurdu. İkiz bebeklere hamile olan Beyonce transparan elbisesi ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. En beğendiğimiz kırmızı halı stillerini senin için derledik.

                                  

Bu sene Grammy Ödüllerinin Kırmızı Halı görünümlerinde transparan elbiseler dikkat çekti. Ödül töreninin neredeyse en çok merak edilen isimlerinden olan rihanna kabarık eteğinin üzerinde bir büstiyer kombinleyerek geceye katıldı. Saçlarını açıkta bırakan Rihanna, yoğun göz makyajı ile görünümünü desteklemiş. Hamileliğinin ardından muhteşem fiziği ile karşımıza çıkan Chrissy Teigen da transparan siyah kıyafeti ile geceye katılanlar arasında göz kamaştırıyordu.

                                 

Merak edilen isimlerden bir diğeri elbette Jennifer Lopez'di. Pembe ve lila karışımı kıyafeti Ralp&Russo imzası taşıyor. Derin bacak dekoltesi ve göğüs dekoltesi ile göz alıyordu. Şarkıcı Halsey ise sıradışı bir kıyafetle kırmızı halıdaydı. Saten pantolon ve ceketi ile asi ve cool bir görünüme imza atan Halsey göğüs dekoltesi ile dikkatleri üzerine topladı.


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr