Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Glamour Koleksiyonumuzla Tanış >>
0

Sonbahar adım adım yaklaşıyor. Sonbahar- Kış koleksiyonunun en çok tercih edilen renkleri olan kiremit ve haki renklerinden oluşan Glamour koleksiyonu mağazalarda ve oxxo.com.tr’de yerini aldı.  Çiçek desenli parçaları zamansız parçalarla birleştiren Glamour koleksiyonunda, kimonolar, tulumlar, İspanyol paça pantolonlar, bol kesim pantolonlar ve çiçek desenli elbiselerin yanı sıra tamamlayıcı atletler ve bluzlar da yer alıyor.

Koleksiyonda hem günlük hem de şık kombinlerinde kullanabileceğin parçalar bulunuyor. Desenlerin ve toprak tonlarının ön planda olduğu koleksiyonumuzda dantel, bağcık ve fırfır detayları dikkat çekiyor.

                         

Desenli İspanyol Paça Pantolon modelleri yazın olduğu gibi Sonbahar ve Kış koleksiyonunda da kombinlerimizin vazgeçilmez parçası haline geliyor. Fırfır detaylı omuzları açık bluzlar ile kombinleyerek hem şık hem de trend kombinler oluşturabilirsin.

                       

Kimonolar her sezon severek kullandığımız ürünlerin başında geliyor. Tişörtler, atletler ve büstiyerler ile kombinlediğinde muhteşem görüntüler elde ettiğimiz kimono modellerini hem pantolonlarla hem de eteklerle kombinleyebiliriz. Düz kimono modellerinden sıkılanların çok seveceği çiçek desenli kolları püsküllü kimonoları çok seveceksin. Tek renkten oluşan kombinleri bile tek dokunuşta değiştirmek isteyenlerin vazgeçemeyeceği kimono modelleri için tıkla.

                         

Geçiş mevsimlerinin en kullanışlı parçalarından olan desenli uzun elbiseler OXXO tasarımcıları tarafından Glamour koleksiyonuna özel olarak tasarlandı. V yaka askılı uzun elbiselerin üzerine akşamları salaş bir hırka alabilir ve stilini bambaşka yerlere taşıyabilirsin. Süet püsküllü çanta ve bağcık detaylı süet topuklu ayakkabılarla akşama taşıyabilirsin.


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr