Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / En Moda Kot Pantolon Modelleri >>
0

Sokak modası denildiğinde akla ilk gelen parça olan kot pantolonlar, her sezon olduğu gibi Sonbahar- Kış sezonunda da yükselişini sürdürüyor. Dar paçadan İspanyol paçaya, boyfriend jeanlerden mom jeanlere kadar birçok farklı çeşidi bulunan kot pantolon modelleri her mevsim kullanılabilir olmasıyla da çok tercih ediliyor.

Asla modası geçmeyecek en zamansız parçalar arasında bulunan kot pantolon modellerini her tarzda kombinleyebilirsin. Hem ofiste hem sokakta hem de gece dışarı çıkarken rahatlıkla kullanabileceğin kot pantolon modellerini aksesuarlarınla spor olarak kullanabilir veya bir topuklu ayakkabı yardımıyla çok şık bir görünüme ulaştırabilirsin. 7’den 70’e herkesin severek kullandığın kot pantolon modelleri için tıkla.

                               

Son senelerin en çok tercih edilen kot pantolon modellerinden olan boyfriend pantolon modelleri hem çok rahat hem de cool. Sokak modasının anahtar parçalarından olan boyfriend pantolon modellerini topuklu ayakkabılarla kullanarak feminen görünümü yakalayabilirsin. Spor ayakkabılarınla kullanarak sokak modasının nabzını tutacağın boyfriend pantolonlarını slogan baskılı tişörtlerinle kombinle.

                            

Gelelim kadınların en çok tercih ettiği kot pantolon modeline. Dar paça kot pantolon modelleri hem şık hem de günlük stilde kullanılan OXXO dar paça kot pantolon modelleri vücudu ikinci bir ten gibi sarıyor ve ultra esnek kumaşı sayesinde hareket kabiliyetini kısıtlamıyor. Özellikle Reborn Jeans koleksiyonumuzda bulunan kot pantolon modelleri düşük bel, ara bel ve yüksek bel seçenekleri ile kendine göre olanı seçme şansını tanıyor. Sen de kendine göre olan kot pantolon modelini seç stilini oluştur.

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr