Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Cool İkili; Elbise & Bot >>
1

Bilekte biten botlar, uzun ya da midi boy elbiseler... Sokak stili yıldızlarının en sevdiği ikililerden olan bu parçaları giymenin tam zamanı. Mevsim geçişleri için harika birer alternatif. Son bir kaç sezondur da bu görünüm fazlasıyla revaçta. Hem gece hem de gündüz rahatlıkla kullanabileceğin bu kombin tam anlamıyla bir kurtarıcı. Peki, ama nasıl giyeceksin? Hangi tarz elbise ile botu birlikte kombinleyeceğin konusunda kafan biraz karışıksa okumaya devam et. Bu yazıyı okuduktan sonra o sürekli görüp beğendiğin, ama bir türlü uygulayamadığın ikiliyi daha sık giymeye başlayacaksın.

 

 

Country Elbiseler ve Kovboy Botlar

Country tarzındaki elbiselerini kovboy botlarla kombinleyerek tezatlıktan çok cool bir görünüm elde edebilirsin. Alabildiğine fırfırlı ve dökümlü bir elbise tercih edebilirsin. Elbisenin üzerine şık bir ceket alarak da geceye devam edebilirsin. 

Beyaz Desenli Elbiseler ve Beyaz Bot

Beyaz botları bir tane edinip sonra da nasıl giyeceğine karar veremeyip dolabının bir kenarına itenlerdensen bu öneriye kulak ver. İçinde beyaz renklerin olduğu elbiselerle birlikte ister sivri burun kitten topuklu, istersen de blok topuklu beyaz bir bot giyebilirsin. Sakladığın beyaz botları ortaya çıkarmanın zamanı geldi. Ekose desenli, puantiyeli veya çizgili elbiselerinle kombinlerken sokak stili yıldızları gibi cool bir görünüme sahip olabilirsin.

Bohem Elbise ve Büzgülü Botlar

Bilek kısmı büzgü büzgü olan botlar belki de giyerken en zorlandıkların. Fakat yine de onu havalı bir şekilde kombinlemenin de yolları var. Mesela bohem tarzda midi ve desenli bir elbiseler ile giymeyi deneyebilirsin. 

 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

Uzun Elbiseler ve Kaba Botlar

Kaba olduğu kadar çok da rahat olan bu botları daha cool bir şekilde giymek istemez misin? Uzun pilili veya dar bir elbise ile giymeyi deneyebilirsin. Üzerine botların tarzını tamamlayacak bir deri ceket atarak dikkatleri üzerine çekebilirsin. 

Little Black Dress ve Diz Altı Çizme

Gardırobunun demirbaşı tabii ki küçük siyah elbise. Hala dolabından bu zamansız parçadan yoksa hemen oxxo.com.tr tıkla. Birbirinden şık modeller seni bekliyor. Her durumda hayatını kurataran bu mini elbiseleri uzun çizmelerle kombinleyerek gecenin yıldızı olacağın garanti.

 

 

 

 

 

 

 

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr