Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Brigitte Bardot Stili: Nostaljik ve Çekici! >>
0

 

 

28 Eylül 1934 yılında Paris’te dünyaya gelen Brigitte Bardot, 15 yaşında annesinin de ısrarıyla şarkıcı olmaya karar verdi. Ancak kaderinde model ve oyuncu olmak vardı… Elle dergisinde kapak modeli olan Brigitte Bardot 18 yaşındayken “Le Trou Normand-Crazy For Love” adlı filmde rol aldı. Ardından Roger Vadim ile evlenen Brigitte Bardot, Fransa’dan İngiltere’ye doğru yola çıktı. Kariyerinin başında eşinin yönettiği “Ve Tanrı Kadını Yarattı” adlı filmde yer aldı. İsmini tüm dünyaya duyurmayı başaran Brigitte, zaman geçtikçe çekicilik konusunda tüm dünyada bir sembol oldu…

 

 

 

 

Brigitte Bardot, kariyeri boyunca canlandırdığı “femme fatale” karakterlerle ve tarzıyla oldukça dikkat çekti. Kadın bağımsızlığının ve özgürlüğünün de temsilcisi olan Brigitte Bardot, çekici rollerin yanı sıra tarzıyla da ön planda olmayı başardı… 1973 yılında emekli olan Brigitte, kendini hayvan hakları için mücadele etmeye adadı.

Işıltılı hayatı boyunca stil ikonu olan oyuncunun özgün detaylar yakaladığı tarzından tüyolar almaya ne dersin? Brigitte Bardot stili üzerinden günümüze uyarlayabileceğin parçalar senin için Oxxo Blog’da bir araya geldi!

 

1.Büyük Tokalı Kemerlerden İlham Al!

Büyük tokalı kemerleri seven Brigitte Bardot’un bu görünümü çok hoşuna gidebilir… Günümüzde de fazlasıyla trend olan büyük tokalı kemer modellerini sen de pantolonlar veya elbiseler üzerinde kullanarak çekici görünümlere ulaşabilirsin.

Güçlü bir duruş yakalayacağın tokalı kemerlerin deri dokulu çeşitleri sayesinde sen de Brigitte gibi tüm dikkatleri üzerine çekebilirsin!

 

 

 

 

2.Pantolonların Eşsiz Gücünü Kullan!

60’lı ve 70’li yılların stil ikonu olan Brigitte Bardot’un giydiği slim pantolonlardan ilham alarak sen de tarzını vurgulayabilirsin. Özgür ruhlu Brigitte Bardot’un tercih ettiği bu pantolonları günümüzde de dilediğin gibi kombinlemen mümkün!

Daima trendler arasında yer alan ve her vücut tipi için uygun olabilen slim pantolon modelleri içerisinden tercihini yapabilirsin... jean veya pamuk dokulu slim pantolonları yaz ve kış aylarında dilediğin gibi kullanmakta özgürsün! Kazaklarla ve tişörtlerle bir araya getirebileceğin bu pantolonlarla Brigitte Bardot’un tarzını kolaylıkla yakalayabilirsin.

 

3.Desenleri ve Trikoları Bir Araya Getir!

Stiliyle birçok kadına ilham veren Brigitte Bardot’un tercih ettiği trikolar ve desenli etekler ile tarzına yön verebilirsin. Feminen görünüme ulaşabileceğin bu parçalar eşliğinde bütün gözler üzerinde olsun!

Kendine özgü bir tarz yaratarak dikkat çekebilmek için desenli mini etek ve boğazlı triko kazak modellerine dolabında yer açarak için Brigitte Bardot’un benzersiz stiline atıfta bulunabilirsin… Aynı zamanda bu mükemmel eteklerle ve kazaklarla geçmişi günümüze taşıyabilirsin…

 

 

 

 

4.Geçmişten Gelen Detayları Yakala!

Brigitte Bardot’un stilinde kullandığı uzun ceket ve çizme modellerinin çekiciliğine ne dersin? Topuklu çizmelerin ihtişamını ve uzun ceketlerin zarifliğini sen de kullanabilirsin…

Yeni sezonda fazlasıyla yükselişe geçen uzun çizmeleri, mini eteklerle veya elbiselerle tercih edebilirsin. Feminen detaylara ulaşabileceğin Brigitte Bardot stiline uzun ceketlerin havalı görünümünü sen de dahil edebilirsin!

 

Geçmişten günümüze kadar ulaşabilmiş olan Brigitte Bardot stili ile sen de tarzına feminen detaylar katabilirsin… Nostaljik ve dikkat çeken parçalarla Brigitte Bardot etkisi yaratmak için oxxo.com.tr’yi ziyaret edebilirsin…

 

 

 

 

 

 

 

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr