Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Bedeninizi Boğaz'ın Esintisine Bırakın >>
0

Sonbahar-Kış 2015 sezonunda, defilelerde sıkça rastladığımız; Celebrity'nin vazgeçilmezi ve bugün ne giysem diye düşünürken; kulağınıza, giyin beni diye fısıldayan Boğazlılar… Omuz detayını açıkta bırakan parçalar; gece ışıltınızla yıldızları, gündüz pür şıklığınızda güneşi, omuzlarınızda taşıyacağınız; trençkotunuzla kombinleyip sonbaharının soğuyan havalarında ve ya geçiş sezonlarında solo olarak kullanabileceğiniz bir kilit parça… Dönemsel olmayıp, her daim kullanabileceğiniz bu parçalar, uzun soluklu stil gardrolaplarının gizli efendisidir adeta. Kimi zaman asaletli bir bakışa vesile olurken, kimi zaman bir jeanin üzerinde kendine bağımsızlık ilan eder. Hayranı olduğunuz duruşların tamamlayıcı mihenk parçası boğazlılarınıza; derinlik katan OXXO tasarımları ile bu kış stilinizi tamamlayın.

 

Peki hangi parçalarla buluşturmalı ?

Birkaç ipucu :

- Olivia Palermo, stilini elbisesinin üzerine giydiği boğazlı trikosu ile tamamlarken; bu uyum sokağın rüzgarını ve bakışları belirliyor. Günlük kullanımda, sade(ce) tek bir boğazlı parçanın hakimiyeti ile stil kendini kusursuzlaştırıyor.

- Jeanleriniz ile tamamlayacağınız boğazlı üstler, bazen rahatlığı somutlaştıran ve kemerlerinizin de hayat bulacağı bir bileşke olacak. Sade görünüşünüzde stil, bazen desenin dokusunda dile gelerek; rahatlığınızı anlatacak.

- Vücudunuzu sıcacık tutan, omuzlarınızı usulca konuşturan; elegan ve seksiliği ön plana çıkaran dokusu ile şık bir görünüm yakalayabilirsiniz. Gece omuzlarınıza düşen ışıltılar ile parlayacaksınız.

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr