Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Active Wear Koleksiyonumuzla İçindeki Sportmeni Ortaya Çıkar >>
3

Kabul edelim yaz aylarında yüzerek veya yürüyerek, sıcaktan dolayı hafif beslenerek verdiğimiz kiloları kışın geri alıyoruz. Acı ama gerçek; hepimiz bu kara döngüye kapılıyoruz. Ama ne demiş ünlü filozof; “Değişmeyen tek şey değişimdir.” Ve bu değişim de sadece senin ellerinde. Harekete geçmek senden, motivasyon kaynağın bizden. Yeni Active Wear koleksiyonumuzdaki her parça içindeki sportif ruhu açığa çıkaracak. Denemeye var mısın?

 

 

Stil Her Yerde

Kim demiş spor yaparken stil sahibi olunmaz diye? Yüzünün kızarması, terlemen ya da saçlarının ıslanması cool görünmeyeceğin anlamına gelmiyor. Hatta araştırmalar kadınların spor yaparken daha çekici göründüğünü ortaya koyuyor. Spor yaparken bir de cool görünmek istiyorsan Active Wear koleksiyonumuz tam sana göre. Sözü gelmişken bahsettiğimiz spor da bu koleksiyonumuz da sadece spor salonuyla kısıtlı değil. Hatta açık havada yapılan sporlar bilinenin aksine spor salonunda yapılanlardan daha yararlı ve etkili. Sen hangisini istersen, OXXO tasarımcıları tasarımlarıyla yapmak istediğin spor konusunda seni özgür bırakıyor. İster fitness, ister pilates veya yoga, ister box istersen de açık hava sporları… Bu koleksiyonda yaptığın spora göre içinde kendini hem rahat hissedeceğin hem de tarz görüneceğin parçalar bulacaksın.

 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

Motivasyonunu Yükselt

Spor yaparken her şeyden önce dikkat edilen bir unsur var; fonksiyonellik. Sonuçta içinde kendini rahat hissetmediğin veya sana hareket özgürlüğü tanımayan herhangi bir kıyafetle verimli bir antrenman yapamazsın. Sonuçta açık hava yürüyüşlerinde seni sıcak tutmayan bir eşofmanla veya spor salonunda esneklik sağlamayan bir taytla ne kadar rahat edebilirsin ki? Açık hava yürüyüşlerinden veya koşularından vazgeçemeyenlerdensen Active Wear koleksiyonumuzdaki jogger ve sweatshirt kadife dokusuyla seni sıcacık tutarken, tasarımıyla da cool bir görünüm kazanmanı sağlayacak. Yok ben kapalı salonlarda daha verimli çalışıyorum dersen, koleksiyondaki birbirinden farklı büstiyer ve tayt modellerine göz atmalısın. Bağcık detaylarından sloganlara, farklı kesimlerden enerji veren renklerine birçok yeni ürün içindeki motivasyonu uyandırmak için seni bekliyor. Bu arada spor esnasında yapılan en büyük yanlışlardan biri de ısınmadan spora başlamak. Isınırken büstiyerinin üzerine bir şey geçirmek de bu süreci hızlandıracaktır. Koleksiyondaki farklı bağlama seçenekleriyle tasarlanan bluzlar da bu konuda imdadına yetişecek. İyi sporlar diliyoruz.

 

Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr