Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / Active Wear Koleksiyonumuz Yenilendi! >>
0

Geçtiğimiz sezon mağazalara hızlı bir giriş yapan Active Wear Spor Giyim koleksiyonumuz çok beğenildi. Farklı tasarımlar ve esnek kumaş özelliği ile yenilenen spor giyim koleksiyonumuzda spor sütyeni, spor taytı, sweatshirt ve atletler bulunuyor. Yüksek kalitede dikişsiz teknoloji ile üretilen koleksiyon ürünleri sezonun enerjisine eşlik ediyor.

OXXO tasarımcıları tarafından spor giyim trendlerine ve beklentilerine uygun olarak tasarlanan Active Wear koleskiyonu nefes alan kumaşlardan üretiliyor. Hareket kabiliyetini kısıtlamayan esnek kumaşlardan üretilen koleksiyon spor yaparken bile stil ve tarz sahibi olmanı sağlıyor.

                            

İki farklı renk seçeneği ile satışa sunulan active wear  spor sütyenleri bordo ve turuncu renklerde üretildi. Uzun ve kısa seçenekleri bulunan tayt modelleri esnek olmasının yanı sıra nefes alan kumaş özelliği ile spor anında ultra rahatlık sağlıyor. Fitness, pilates ve yoga gibi hemen hemen tüm sporları rahatlıkla yapabileceğin spor giyim ürünlerimize şans ver.

                                           

Spor yaparken neredeyse en çok kullandığımız ürünlerden biri de spor atletleri. OXXO Active Wear spor atletleri farklı detayları ve nefes alan kumaşıyla spor yaparken bile şık olmanı sağlıyor. OXXO'nun hareket kabiliyetini ön planda tuttuğu Active Wear koleksiyonu yüksek enerji ve dinamizmi destekleyen renk ve tasarımlarıyla seni spora çağırıyor.


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr