Share on Tumblr
| Yorumları Göster (0)

Stil / 80'ler Etkisi: Füzo Pantolon Modelleri >>
0

Sokak modası bu sezon 80’lerin etkisinde. Her ne kadar dünya modasının hatırlamak istemeyeceği bir dönem olsa da 80’ler modası geri döndü. Vatkalar, rozetler, metalik parçalar sokakları etkisi altına almaya başladı bile.

Slogan detaylı sweatshirt ve tişört modelleri, füzo pantolonlar, kot ceketler, bomber ceketler, yüksek bel jean pantolonlar gibi yeni sezonun birçok arzu nesnesi 2016-2017 moda trendleri arasında yer alıyor. Kiminin çok sevdiği kiminin ise hiç hoşlanmadığı füzo pantolonlar da geri dönen trendler arasında yer alıyor.

80’ler ve 90’ların en çok tercih edilen parçalarından olan füzo pantolonları annenden hatırlayacaksın. Topuk kısmında bulunan bandın ayakkabı altından geçirilmesi ile giyilen füzo pantolon modellerini slogan detaylı sweatshirtler ile kullanabilir ve salaş kazakların ile kombinleyerek 80’lere dönüş yapabilirsin.

                               

Diğer adıyla üzengi pantolonlar, bu kış bir hayli trend sokak modasında ve defilelerde de sıkça gördüğümüz bayan pantolon modelleri genellikle stilettolar ve topuklu bot modelleri ile kombinleniyor. Vücudu saran feminen kalıbı sayesinde, uzun paltolar veya salaş kazakların altında dengeyi sağlarken sweatshirtlerin altında kullanıldığında ise asi ve cool bir görünüm sağlıyor. Kumaş, tayt ve kot seçeneklerden oluşan füzo pantolonlar her stile uygun çeşitleri ile göz kamaştırıyor.

                               

Takım elbiselerin altında bile giyebileceğin füzo pantolon modelleri hem feminen hem de şık. Sportif ve cool bir görünüm elde etmek istediğinde ise metalik botlarla ve sweatshirtler ile kombinleyebileceğin füzo pantolonlardan satın almak için tıkla.

Görseller: Pinterest.

 


Yorumlar (0) | Yorum Yap
Share on Tumblr